Jaká velká studia se letos podívají na E3 2016
i Zdroj: Spite.cz
WiLD Novinka Jaká velká studia se letos podívají na E3 2016

Jaká velká studia se letos podívají na E3 2016

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 2. 2016 22:37

Letošní E3 2016 se opět odehrává v Los Angeles, začíná už 13.6. 2016. Oficiální stránka E3 Expo zveřejnila loga herních společností, které se letos na E3 podívají, a že je se na co těšit. Přijedou například Ubisoft, Take-Two nebo Bethesda. Detailnější seznam v článku.

Reklama
Letošní E3 2016 se opět odehrává v Los Angeles, začíná už 13.6. 2016. Oficiální stránka E3 Expo zveřejnila loga herních společností, které se letos na E3 podívají, a že je se na co těšit. Přijedou například Ubisoft, Take-Two nebo Bethesda. Detailnější seznam v článku.

Letošní E3 2016 se zdá být opravdu velký. Podle oficiální stránky E3 Expo se na festival podívají velikáni jako Ubisoft, Take-Two (R*), TellTale Games, Warner Bros Gaming, SEGA, Konami, Square Enix, Bethesda, Activision, Capcom, 505 Games, Focus Home nebo Bandai Namco, objevilo se zde ale také logo EA, které by ale podle oficiální zprávy nemělo na E3 být, udělat by měli vlastní show EA PLAY ve stejné dny, jako probíhající E3 2016 - nechme se překvapit.

Co by ale jednotlivá studia či vydavatelé mohly ukázat nebo oznámit?

Ubisoft by klidně mohl oficiálně oznámit Watch Dogs 2, na které netrpělivě čekáme. Ubi toho má samozřejmě hodně, klidně se mohou zmínit o novém Assassin' Creed, které má dorazit v roce 2017. Zmíňka by mohla být také o připravovaném RPG South Park či klidně Prince of Persia? Oznámit by však mohli datum vydání, zatím peckově vypadajícího Ghost Recon: Wildlands. Chybět ale zcela určitě nebude nějaké překvapení, stejně jako každý rok. Před několika lety to bylo ohromující Watch Dogs, o rok později The Division, minulý rok Wildlands.

Take-Two (vydavatel GTA V) by klidně mohli oznámit další díl Grand Theft Auto, přeci jen to jsou ale pouze 3 roky, co vyšla pětka, očekáváme spíše druhý díl konzolovky Red Dead: Redemption, nový díl série Bioshock nebo oznámení data vydání Mafia 3 (pokud do té doby nevyjde). 

TellTale Games by mohli zcela jistě oznámit další epizodickou adventuru, na svém seznamu mají tlustý seznam vydaných her, například The Walking Dead, Minecraft: Story Mode, Game of Thrones nebo The Wold Among Us a spousty další značek.

Warner Bros Gaming mají také již velký počet vydaných her, mohli by oznámit například Shadow of Mordor 2, Mad Max 2 nebo nějaký další díl do série Batman Arkham. Na seznamu vydaných her mají také Mortal Kombat nebo poslední díl The Witcher 3: Wild Hunt.

SEGA je poslední roky slabší, přesto má na seznamu mnoho skvělých her, mohli by tak oznámit například další díl Total War, Company of Heroes nebo druhý díl skvělého Alien: Isolation. Napravit reputaci by si však mohli také dalším dílem Aliens: Colonial Marines. Třeba ale překvapí s něčím uplně novým.

Konami by klidně mohlo oznámit pokračování velké a oblíbené série Metal Gear Solid nebo Metal Gear Rising. V kapse však mají i další velké hry, jako například Pro Evolution Soccer sérii nebo Castelvania. Co ale bohužel asi neuvidíme ale vidět bychom chtěli, je zrušený díl Silent Hills, uvidíme, s čím novým Konami přijde, po odchodu Hidea K. to asi nebude moc jednoduché.

Square Enix toho má také hodně za sebou, na E3 tak zcela jistě ukážou nějaké gameplay záběry z očekávaného Deus Ex: Manking Divided nebo něco s novějších epizod Hitmana. Vydaných her však mají mnoho, například novou sérii Tomb Raider, neočekáváme ale oznámení dalšího dílu, na to je moc brzo. Oznámení by však mohlo dorazit z nové značky Murdered: Soul Suspect nebo pokračování stealth akce Thiefa. Určitě ale uvidíme nové záběry z Final Fantasy.

Bethesda toho moc asi nenabídne, Fallout série určitě zatím skončila, nového dílu se dočkáme nejdříve za pár let, to samé by se možná dalo říct o sérii The Elder Scrolls. Co by jsme ale mohli vidět je Dishonored 2 (pokud do E3 2016 nevyjde). O čem se ale dlouho spekuluje, je možný vývoj hororovky The Evil Within. Do zahájení E3 2016 se zcela určitě dočkáme brutální akce DOOM 4.

Activision jako vydavatel by také mohli ukázat něco nového, například spousty záběrů ze zatím neoznámeného Call of Duty (oznámení přichází většinou kolem Dubna). Dlouho už se také hovoří o možném vytváření druhého dílu Destiny, oznámí jej snad právě na E3 2016? Celkem by se hodilo další odreagování, jako v případě značky Prototype, třeba se dočkáme oznámení třetího dílu.

Capcom by klidně mohli přijít s pokračováním Remember Me, Dragons Dogma nebo Dead Rising. 

505 Games, u těch bychom rádi viděli nový díl do série PayDay nebo Sniper Elite. Jsou to asi dvě největší značky 505 Games, které se na pobavení rozhodně hodí, tak snad.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama