Jak začalo Guild Wars 2 ?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Jak začalo Guild Wars 2 ?

Jak začalo Guild Wars 2 ?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 8. 2012 22:18

První dny po vydání Onlinovky Guild Wars 2 přinesly i několik velkých zajímavostí. Co máme namysli - hráč dohrál hru za jeden den, první ukradené účty nebo milion hráčů.

Reklama
První dny po vydání Onlinovky Guild Wars 2 přinesly i několik velkých zajímavostí. Co máme namysli - hráč dohrál hru za jeden den, první ukradené účty nebo milion hráčů.

První, co asi stojí za řeč než začnete číst článek je, že hra vlastně ještě nevyšla a všechny 4 zajímavosti, o kterých hovoříme a informujeme se staly za poslední 2 dny. Lidé, nebo-li hráči hru již hrají, kvůli dávné předobjednávce. Tak pojďme na to.
První milion předobjednávek...
I Gulid Wars 2 se dočkalo krásného počtu předobjednání. První milion byl pokořen, jen třeba dodat, předobjednávky nejsou tak dlouho a hra vychází až koncem měsíce. Když se podíváme na počet prodeje The Secret World, kterých se prodalo pouze 200.000 kopií, tak už jde hovořit o úspěchu.
První krádeže účtů...
Ano, i Guild Wars 2 se dočkalo těchto neférových lidí, kteří si opatří cizí účty. I když je hra považována jako TOP mmorpg roku 2012, kde předpokládáme nejvyšší opatření a jistotu svého účtu proti krádeži. Bohužel první dny už výrobce dostal desítky stížností o odcizení účtu. Zde ale nejde o chybu provozovatele, nýbrž hráčů, kterým přišly emaily s informací, že si musejí resetovat heslo a jméno s heslem odeslat zpět na příchozí email, to je samozřejmě chyba a krok, který by žádný výrobce nebo nebo jiná společnost zkrátka neudělala. Lidé zde hold byli hloupí a heslo poslali, čímž přišli o účet. Díky ale ochotě vůrobce své účty díky ID KEY's dostávájí zpět.
První hráč, který dokončil 80 level...
Tak už i obrovský svět Guild Wars 2 má svého pokořitele. Což se samozřejmě nelíbí výrobci, který si je 100% jist, že hráč využíval všech chyb hry. Co ale provozovatele štve více, že hru dokončil hráč ještě před officiálním vydání hry. Proto výrobce ihned informoval, že brzy vyjde patch, který první chyby opraví. Hráč nese jméno Surfeuz a 80 level pokořil díky své gulidy War Legend
Servery v Guild Wars 2...
První dny podle neočekávaní hold výrobci nevyšly. I když nás potěšili a informovali, že se s našimi přáteli potkáme i když budeme každý na jiném serveru, tak problém je jinde. Přetížení, chyby, samé errory. Až destíky různých errorů ze strany výrobce. Jo, hold vlastnit takovou onlinovku neni žádná sranda.
.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama