Jak si vede PC verze Horizon: Zero Dawn v recenzích?
i Zdroj: Spite.cz
WiLD Novinka Jak si vede PC verze Horizon: Zero Dawn v recenzích?

Jak si vede PC verze Horizon: Zero Dawn v recenzích?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 8. 2020 08:07

Už zítra vychází PC verze skvěle hodnocené hry Horizon: Zero Dawn. Jak si vede v recenzích?

Reklama

Tak jsme se konečně dočkali. PC verze Horizon: Zero Dawn vychází už zítra 7.8. 2020. Původně exkluzivní kousek z PlayStation 4 z roku 2017 Sony vůbec poprvé poskytne na jinou platformu. Jak si studio Guerrilla Games poradilo s portem? Pojďme se podívat na nějaké ze zahraničních recenzí. Co se recenzentům líbilo a co je potřeba zlepšit?

Hra své kvality samozřejmě má, o tom jsme se mohli přesvědčit už v roce 2017. Co se týče dějové linky nebo grafické stránky, animací či skvělého audia, to se nezmění, hodnotit se bude především optimalizace hry. 

Horizon: Zero Dawn vychází v kompletní edici, tedy společně s jediným DLC, Frozen Wilds a aktuálně nasbíralo skvělé hodnocení. Na Metacritic můžeme vidět 8.6 / 10, zatím co na Opencritic 8.3 / 10. To značí jen jedno, tenhle port se povedl a nasype něco do kasičky Sony. 

Verdikt recenzentů :

PC verze se povedla, lehce ze začátku pokulhává optimalizace hry a padají FPSka, nicméně po chvíli se vše hodí do pořádku. Guerrilla Games si vyhráli s nastavením na PC. Upravit lze FOV, hustota vegetace nebo počet snímků za sekundu. Zatím co PS4 verze jela maximálně při 30FPS, na PC lze nastavit neomezeně.

Tvůrci si pohráli i se speciálními efekty. Původně se mělo za to, že hra neprojde žádnou velkou úpravou, nicméně je na PC vylepšené nasvícení a odrazy. Hra také podporuje větší nebo širší monitory. PC verze se zkrátka povedla, společně s DLC máte za 50$ zábavu na přibližně 60 až 70 hodin. Jediné, co by hráčům mohlo chybět, je český překlad. 

Níže 20 minut ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama