Jak si vede Ghost of Tsushima v recenzích?
i Zdroj: Spite.cz
Ghost of Tsushima Novinka Jak si vede Ghost of Tsushima v recenzích?

Jak si vede Ghost of Tsushima v recenzích?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 7. 2020 11:47

Ghost of Tsushima je téměř venku, recenze už ale dostává a vede so dobře.

Reklama

Ghost of Tsushima je poslední velkou očekávanou exkluzivní hrou pro PlayStation 4. Připravuje ji studio Sucker Punch, které má velké ambice. Jejich poslední hry, série InFamous dopadla skvěle. Jak si aktuálně vede Ghost of Tsushima, stealth akce v otevřeném světě? 

Recenzí jsou desítky, objevilo se pár desítek, přesto je průměrné hodnocení hry 8.4 / 10. Pojďme se společně podívat, co se recenzentům líbilo, co pochvalují a naopak, na co si stěžují. 

Recenzenti pochvalují krásný, velký a zajímavý otevřený svět. Najdeme v něm inspirace od jiných open-world her, přesto nabízí něco originálního. Nechybí chvála atmosfery, zvukových efektů a celkového audiovizuálu nebo skvělé optimalizace. 

Naopak najdeme stížnosti na předvídatelný příběh, zkrátka ještě, než se něco stane hráči vědí, co se asi stane. Hře prý chybí inovace a v poslední řadě, najdeme hned několik stížností na stealth ve hře, což je dost podstatná kritika, právě stealh je hlavním prvkem Ghost of Tsushima. Hra vychází 17.7. 2020 exkluzivně na PS4.

Koupit hru na JRC.cz

Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizy. Přetěte si více o affiliate programu na spite.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama