Jak se dařilo Xboxu v posledních měsících?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Jak se dařilo Xboxu v posledních měsících?

Jak se dařilo Xboxu v posledních měsících?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 7. 2017 07:05

Microsoft prozradil, jak se dařilo Xbox divizi za 4. čtvrtletí fiskálního roku 2017. Zatím co jedna zpráva Microsoft potěší, druhá spíše nažene hrůzu. Xbox se neprodává jak se plánovalo, zatím co ale vydělávají na prodeji her a Xbox Live službě a to hned o 3% lépe, než dříve.

Reklama
Microsoft prozradil, jak se dařilo Xbox divizi za 4. čtvrtletí fiskálního roku 2017. Zatím co jedna zpráva Microsoft potěší, druhá spíše nažene hrůzu. Xbox se neprodává jak se plánovalo, zatím co ale vydělávají na prodeji her a Xbox Live službě a to hned o 11% lépe, než dříve.

Microsoft prozradil kompletně celý seznam tržeb, nás však mobilní telefony a další modely mimo nezímají a tak jsme se zaměřili čistě na Xbox. Tomu se více méně nedařilo, prodeje konzole Xbox One klesají, přesný počet prodaných kusů však Microsoft tají, i tak prozradili, že jde o 29% menší prodej, pravděpodobně kvůli Sony a dobře prodávajícímu se PlayStationu 4. To je ta špatná zpráva, tou lepší je o 11% vyšší zisk softwaru, čemuž pomohly exkluzivní hry a služba Xbox Live.

Přesto všechno prý kleslo i aktivních hráčů. Microsoft se však snaží být nadvěcí, věří totiž, že lidé se připravují na #Xbox One X (což může být pravda, ale nemusí).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama