Jak je na tom dlouhý vývoj Kingdom Come: Deliverance?
i Zdroj: Spite.cz
KC: Deliverance Novinka Jak je na tom dlouhý vývoj Kingdom Come: Deliverance?

Jak je na tom dlouhý vývoj Kingdom Come: Deliverance?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 12. 2016 13:48

Jak je na tom dlouhý vývoj Kingdom Come: Deliverance?

Reklama
Již několik let je ve vývoji česká středověká akce Kingdom Come: Deliverance od Warhorse Studios, že by se ale blížila ke svému vydání moc znát nebylo. Teď po delší době vývojáři zveřejnili video, v kterém popisují vývoj, jak to všechno jde, kdy by mohla hra vyjít a jaké jsou změny v plánech.

Dlouhý vývoj České RPG hry od Warhorse, #Kingdom Come: Deliverance je na dobré cestě. V tuto chvíli je asi z 80% hotova, konečnečných 20% je přibližně na pár měsíců, zdá se, že by hra mohla vyjít už v roce 2017, každopádně stím počítejme minimálně na léto a dál.

Co se týče změn a úprav, i ty proběhly, tvůrci informují, že hra nakonec nevyjde na 3 epizody (části/frakce), ale pouze na jednu, což je rozhodně ta nejlepší zpráva ohledně Deliverance za poslední měsíce. Šéf vývoje v zatím posledním vývojářském deníčku hovoří o aktuální práci na optimalizaci hry, což je jedna z nejdůležitějších věcí, všichni víme, jak poslední dobou hry dopadají. A že zrovna optimalizace je hodně důležitá, hra má přibližně 50.000 věcí, které můžeme vzít do ruky a hýbat s nimi.

Optimalizovat se nyní musejí také NPC postavy, kterých je ve hře asi 1000. Tohle vše by ale na PC neměl být problém, Deliverance je totiž jedna z mála her, které budou portovat konzolové verze, nikoliv PC verzi z konzolí. Další informace Vám řekne sám Daniel Vávra v deníčku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama