Jak dopadla MAFIA Remake v recenzích?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Jak dopadla MAFIA Remake v recenzích?

Jak dopadla MAFIA Remake v recenzích?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 9. 2020 21:49

Očekávaný ramake legendární MAFIA je venku. Hra dostává první recenze. Jak se ji daří?

Reklama

Tenhle remake měl zvlášť u nás v České Republice velká očekávání. Původní MAFIA  patří mezi legendární hry, které přinesly českým hráčům jeden z nejlepších dabingů. Otázkou tedy bylo, bude remake kvalitní předělávkou, která si ponechá to, co hráči na hře milovali? A dokážou v Hangar 13 udělat stejně tak dokonalý dabing? Na to již známe odpovědi.

Hra si sice neodnáší to největší hodnocení, přesto recenzenti chválí téméř každou maličkost. V první řadě musíme podotknout, že se dost změnila i z doby, kdy jsme mohli vidět pre-view verzi. Tvůrci si opravdu dali záležet a hru stačili doupravit tak, jak hráči žádali.

A jak je na tom dabing? Tak ten prý nemá chybu, alespoň to tvrdí přední čeští recenzenti. Pojďme se podívat na kladné a záporné názory - neobjektivně.

Co se chválí

Kromě původních vozů se v definitivní edici objevily slibované motocykly. A je to moc dobře, dokonale doplnily ulice Lost Heaven. Velká chvála panuje také kolem Českého dabingu, se kterým si tvůrci poradili na jedničku. Když se poprvé podíváte na hru, neuvěříte, že jste opravdu ve skoro dvacet let staré hře. Později vám to docvakne, pomalu začnete poznávat známá místa a budete si je užívat, graficky je hra opravdu úžasná. Město je živé a hře velmi pomohly i nové animace atd.

Co se kritizuje

Ve hře často najdete něco, co jste měli rádi na originále, ve studiu Hangar 13 si toho dost upravili dle dvého. Někteří hráči hlásí bugy, především tedy hráči na PlayStation 4 Pro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama