Identita leakera The Real lnsider provalena. O Silent Hill si vše vymyslel
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Identita leakera The Real lnsider provalena. O Silent Hill si vše vymyslel

Identita leakera The Real lnsider provalena. O Silent Hill si vše vymyslel

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 9. 2022 10:50

Leaker, který na Twitteru vystupoval pod přezdívkou The Real Insider, je ve skutečnosti známý YouTuber Dan Allen.

Reklama

V posledních několika měsících na Twitteru vystupoval jistý The Real Insider, který často přinášel pravé, předčasné informace především skrze hry od Ubisoftu. Často ale tvrdil, jak zná i další detaily, například o sérii Silent Hill. Právě o dlouho očekávaném pokračování Silent Hill tento muž často informoval a tvrdil, kolik informací zná. Vše si ale vymyslel, jak přiznal na YouTube.

Navíc omylem prozradil svoji totožnost. Když se fanoušci jeho účtu The Real Insider dotazovali na další hry, neuvědomil si, že odepisuje svým osobním účtem pod jménem Dan Allen, a průšvih byl na světě. Zjistilo se totiž, že měsíce porušoval přísná interní embarga například právě od Ubisoftu, se kterým spolupracoval na nových hrách. Nyní bude mít co vysvětlovat, poškodil si ne jen reputaci, ale může ho čekat i tučná pokuta a samozřejmě konec jakékoliv spolupráce s dalšími studii.

Na Twitteru svoji chybu uznal a slíbil, že nic podobného už nikdy neudělá. To by ale například mě, jako potenciálního fanouška nezajímalo. Za to nás upřímně zajímá, jak tuto kauzu bude řešit Ubisoft, který "insider" tolik poškozoval.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama