Hurá, za měsíc se začne s natáčením filmu Uncharted
i Zdroj: Spite.cz
Spider-Man Novinka Hurá, za měsíc se začne s natáčením filmu Uncharted

Hurá, za měsíc se začne s natáčením filmu Uncharted

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 2. 2020 16:33

Že bychom se konečně po téměř dvanácti letech od oznámení filmu Uncharted přeci jen dočkali?

Reklama

Že bychom se konečně po téměř dvanácti letech od oznámení filmu Uncharted přeci jen dočkali? V podledních letech se nedělo prakticky nic, chyba samozřejmě byla na straně Sony a mladého herce Toma Hollanda, který měl a s největší pravděpodobností ztvární hlavní postavu ve hře, Nathana Drakea. Ten neměl na Uncharted čas a věnoval se jiným projektům, v posledních letech hlavně Spider-Manovi. A právě kvůli novému filmu Spider-Man se Uncharted odložilo a bohužel, ztratilo už šestého režiséra!

To už hráče a milovníky série Uncharted rozčílilo a dali to společnosti Sony dost jasně najevo. Že by právě to Sony předsvědčilo a začalo stím konečně něco dělat? To nevíme, nicméně herec Tom Holland oficiálně prozradil, že s natáčením začne už za měsíc!

Sony má nyní uhánět a chtít služby režiséra Rubena Fleischera, který nedavno odrežíroval například Venoma nebo Zombieland. Těšit se máme na velké kaskadérské kousky a film celkově by se měl inspirovat hrou Uncharted 4, chybět tak nebudou výbuchy, divoké přestřelky a těsné situace o přežití.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama