Hráči ve Fallout 76 objevili tajnou "vývojářskou" místnost, Bethesda se zlobí
i Zdroj: Spite.cz
Fallout 76 Novinka Hráči ve Fallout 76 objevili tajnou "vývojářskou" místnost, Bethesda se zlobí

Hráči ve Fallout 76 objevili tajnou "vývojářskou" místnost, Bethesda se zlobí

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 1. 2019 18:19

Bethesda opět v problémech, hráči se totiž dostali do místnosti, ke které se nikdy neměli dostat, jde totiž o "vývojářskou místnost", kde najdeme všechny top zbraně atd, včetně věcí, které ještě ani ve hře nejsou.

Reklama

Co všechno ještě za průser přinese Fallout 76 ? Mimo failů, které se děly v posledních týdnech minulého roku je tu další velká kauza. Tvůrci si ve světě Falloutu postavili tajnou místnost, ve které ukrývají zbraně a různé doplňky pro testování, tvůrci zde najdou naprosto všechny zbraně, i ty nejcennější, navíc se zde dají najít i věci, které se do hry mají teprve přidat.

A to by nebylo, aby se hráči do místnosti nedostali a nevybrali ji. Přesně to se stalo a Bethesda zuří. Navíc neví, jak se problém stal, od hráčů chtějí vědět, jak se do místnosti dostali. Dokonce jim blokujou účty a posílají zprávu - " Jak jste se dostal do této místnosti? " Pokud člověk odpoví, řeší se to dál a má šanci na to, aby jeho účet odblokovali. 

A jak, že vypadá taková "vývojářská místnost"? Podívejte se sami, ukrývá dokonce jednu NPC postavu jménem Wooby, kterou ve světě jen tak nenajdete. Podle Bethesdy hráči využívají software třetích stran, jinými slovy "cheaty", místnost by prý jinak nenašli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama