Elden Ring Novinka Hráči si stěžují na grafiku z traileru Elden Ring

Hráči si stěžují na grafiku z traileru Elden Ring

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 3. 2021 21:13

Po úterním uniklém traileru Elden Ring se internetem množí kritika ze strany hráčů, hra se jim nelíbí. Jenže...

Reklama

Jednou z nejočekávanějších her současnosti je hardcore RPG hra Elden Ring od FromSoftware ( tvůrci Dark Souls či Sekiro: Shadow Die Twice ) a tak není divu, že hráči doslova žerou každou novou informaci. V úterý však na internet unikl rovnou trailer, který mimo jiné zahrnoval také gameplay záběry, šlo vůbec o první záběry z Elden Ring, které jsme mohli - my hráči vidět. Od oznámení z roku 2019 je k mání pouze menší teaser trailer.

Trailer konkrétně mě potěšil, já ale narozdíl od hráčů věděl, že to na co koukám rozhodně není finální produkt. Šlo o rozpracovanou verzi, což spousta hráčů neví a tak se nešetřilo kritikou. Někteří hráči to přirovnali ke grafice "jako na PlayStation 2". Jiní si stěžovali na špatné animace ( ano, ani ty ale nejsou finální ), jiní zase na stejná kouzla, které jsme mohli vidět v Sekiro v roce 2019 či na nedokonalé textury

Trailer byl určen pouze pro interní využití, byl jakousi "demoverzí" pro investory, kterým FromSoftware ukazovalo, jak si asi Elden Ring představují. Tento trailer nebyl a nikdy nebude určen veřejnosti. Jedno je jisté, Elden Ring bude mít skvělou grafiku a rozhodně hráče potěší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama