Horor Black Death ještě tento rok !
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Horor Black Death ještě tento rok !

Horor Black Death ještě tento rok !

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 11. 2011 17:20

22.11. 2011 Hra, která je na tom graficky celkem i dobře a není tak známá? To je Black Death. Hra je z kategorie FPS Horor a my jsme pro Vás uploadli nové screeny. Hra by měla vyjít již další měsíc, přesný den není znám. Video + screeny. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
22.11. 2011  Hra, která je na tom graficky celkem i dobře a není tak známá? To je Black Death. Hra je z kategorie FPS Horor a my jsme pro Vás uploadli nové screeny. Hra by měla vyjít již další měsíc, přesný den není znám. Video + screeny.
Horor Black Death ještě tento rok !
Horor Black Death ještě tento rok !
Horor Black Death ještě tento rok !
Horor Black Death ještě tento rok !
První záběry videa jsou z DEMO verze, které vyšlo před pár měsíci. Alespon z toho jsme mohli vyčíst pár nových informací. O hře se všeobecně vůbec nemluví ani nepíše na žadných jiných herních magazínech. Proto jsme se rozhodli, že Vám zkusíme popsat pár prvních informací o hře.
Screeny níže Vám mohou ukázat grafickou stránku hry, není tak špatná, ale na skoro 2012 hru nic moc. Hlavně grafické spracování postav není takové, jaké se na dnešní hry očekává. 
Vše začíná v Americkém městě, kde město ovládla neznámá mlha,která z mrtvích dělá živé. Jsou tak nakažení a útočí na zdravé občany, které přežili katastrofu. Tím jste i vy. Máte zbran a můžete si od mrtvol brát další zbraně nebo jiné věci. Vše začíná ve tmě, kde není nic vidět, pár aut ještě zůstalo svítit, ale je to slabé, není nic vidět. Další co svítí jsou až oči nakažených. To uvidíte ve videu níže. Jedno z mínusů, které můžeme zatím okomentovat jsou postavy nakažených. Na první pohled vypadají všichni stejně, tím myslím vlasy a vše ostatní. Pohyby hlavní postavy též nejsou na úrovni hry 2011. Jedno z dalších mínusů - mlha, kterou vidíte ve videu, jak se vždy "obrazně" opře o mrtvé a oni ožijí. Vy ho zabijete a mlha těsně před Vámi to udělá znovu a znovu. Myslím, že druh takové hry měl vyjít před 10 lety. 
Jinak město ze screenshotů vypadá celkem dobře vymodelováno. Celkový engine hry vypadá jako Source engine a hra může připomínat I Am Alive, hru, která vyjde již také brzy a je to stejný výrobce.

SPITE TV - Gameplay

Video se právě uploaduje ...... čekejte prosím....

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama