Homefront: The Revolution bude úplně jinou hrou, než první Homefront
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Homefront: The Revolution bude úplně jinou hrou, než první Homefront

Homefront: The Revolution bude úplně jinou hrou, než první Homefront

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 11. 2015 15:43

Pondělí - 16.11. 2015 Autor: Jakub Hergesell Číst a komentovat Homefront The Revolution.p

Reklama
Vývojáři tvrdí "Na první díl Homefront zapomeňte". I proto se další díl Homefront nejmenuje "Homefront 2", ale The Revolution, prý s jedničkou nechce mít nic společného. V novém blogu se nám snaží ukázat proč, tady je několik novinek, které první díl prostě neměl.

Zatím co první díl byl totální tunelovka, tady se podíváme do otevřeného světa, který nabídne nejrůznější zóny. Ty jsou rozděleny barevně. V některé nas Vás čeká bezprostřední nebezpečí, kde ale najdete zajímavé věci, jako jsou náboje a další věci pro přežití. V některých zónách se musíte naučit žít tak, aby Vás Korejci, kteří Vám nedovolí skoro nic, nepoznali. Chodit tedy musíte bezezbraně a dávat si pozor na to, jak se chováte.

Ve třetí zóně, která bude označena zeleně, se podíváme do nejstřeženějších budov a zákoutí, které ve hře vůbec jsou. Potkátá zde nejvíce vojáků / policistů, kteří s Vámi slitování mít nebudou. Bude se zde i odehrávat většina příběhových misí. Ve světě však najdeme i spousty vedlejších misí, které se budou i náhodně generované, komu pomůžete bude jen na Vás.

Podle včerejšího blogu jsme se také dozvěděli, že k dispozici bude i zajímavý multiplayer nebo co-op pro až 4 hráče, tedy klasika.

Níže zatím jediný pořádný gameplay z Gamescom 2015.

Homefront: The Revolution vychází na Jaře 2016

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama