Starfield Novinka Hlavní příběh Starfield nás vyjde na 30 až 40 hodin

Hlavní příběh Starfield nás vyjde na 30 až 40 hodin

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 6. 2022 11:42

Po prvním gameplayi se dozvídáme nové, důležité informace o hře. Bude mluvit hlavní postava? A kolik hodin zde strávíme?

Reklama

Hlavní hrou, je aktuálně pro Xbox vesmírné RPG Starfield od Bethesdy. To se od vydání vůbec poprvé ukázalo na gameplay záběrech během Xbox & Bethesda Showcase 2022, vidět jsme mohli hned čtvrthodinu sestřihu všeho možného.

Bethesda od té doby o hře mluví celkem aktivně a tak se dozvídáme nové detaily. Jedna možná potěší, druhá většinu hráčů určitě ne. V první řadě se dozvídáme, že ačkoliv je Starfield hrou z pohledu třetí osoby, konverzace mezi hlavní postavou a okolím budou probíhat z první osoby, a už víme i proč. Hlavní postava totiž neumí mluvit, což je první zásadní věc, která může Bethesdu stát body v recenzích. 

Druhá informace se týká herní doby, kterou ve Starfield můžeme strávit. Podle oficiálního vyjádření zabere dokončení hlavního příběhu 30 až 40 hodin, pokud však přičteme spousty vedlejších misí, jistě nás kompletní dokončení Starfieldu vyjde na minimálně 50 až 70 hodin.

Starfield vyjde v první polovině roku 2023 na PC a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama