Herní konference, které bychom v červnu neměli minout
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Herní konference, které bychom v červnu neměli minout

Herní konference, které bychom v červnu neměli minout

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 6. 2022 09:10

Každý rok v červnu proběhne několik pro hráče velmi zajímavých konferencí, sepsali jejich data a informace.

Reklama

Červen, to je každoroční znamení toho, že hráče čekají herní veletrhy a konference. A jinak tomu nebude ani letos. Chybět však znovu bude definitivně ta nejpopulárnější, E3. Nicméně i tak bude na co koukat. Pojďme si sepsat ty pro nás nejzajímavější. Kdy proběhnou a co nás na nich čeká?

PlayStation - State of Play

2. června

Start konference: 23:59

Nový díl State of Play proběhne už druhý den v červnu. PlayStation však tentokrát neláká na žádnou interní hru, nýbrž hry třetích stran. Chybět by ve druhé polovině konference neměly ani hry pro PlayStation VR 2.

Summer Game Fest 2022

9. června 

Start konference: 20:00 - 23:00

SGF bude velmi důstojná, ač samozřejmě menší, náhrada zrušené E3 2022. Od-moderuje ji tradičně Geoff Keighley, kterého můžeme znát například z prosinové akce The Game Awards. Od akce si jako vždy slibujeme spousty ukázek AAA titulů a jistě dojde i na nějaké oznámení. Tato akce by vás rozhodně minout neměla.

Tribeca Games Spotlight 2022

10. června

Start konference: 21:00 - 00:00

Hned druhý den po Summer Game Fest proběhne menší show Tribeca. Zde by hráči neměli očekávat velké věci, nicméně dojít má na rozhovory s tvůrci her Oxenfree 2, A Plague Tale: Requiem nebo As Dusk Falls.

Guerrilla Collective 2022

11. června

Start konference: 17:00 - 20:00

Pokud patříte mezi fanoušky indie her, bude tato akce právě pro Vás. Během show Guerrilla Collective dojde na spousty her od nezávislých vývojářů, tady rozhodně nečekejte velké AAA pecky.

Future Games Show 2022

11. června

Start konference: 21:00 - 23:00

Future Games Show má znovu nabídnout desítky ukázek nových videoher, mluví se až o 40 titulech. A ani zde bychom se nedivili nějakému oznámení.

Xbox & Bethesda Showcase 2022

12. června

Start konference: 19:00 - 22:00

Microsoft, konkrétně společnosti Xbox a Bethesda se postarají asi o nejzajímavější herní show. Společně mají ve vývoji spousty velkých her. Očekáváme ukázky z nového Fable, Avowed, Starfield, Call of Duty nebo Hellblade 2. Během konference dojde i na hry třetích stran a těšit se máme na oznámení nějaké novinky.

PC Gaming Show 2022

12. června

Start konference: 21:00

Tradičně proběhne také PC Gaming Show, které jak již napovídá svým názvem, zaměří se čistě na PC hry. Neměla by zde chybět například Arma 4, otázkou je, zda-li půjde rovnou o oznámení či jen pár řečí s vývojáři.   

Capcom Showcase 2022

13. června

Start konference: 00:00

Japonský vydavatel a vývojář her Capcom oznámil vlastní konferenci. Během ní bychom měli vidět již oznámené hry, počítáme tedy s Resident Evil 4 Remake, Street Fighter 6 nebo Pragmata.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama