Halo Infinite by nakonec vůbec nemuselo vyjít na XBOX ONE
i Zdroj: Spite.cz
Halo Infinite Novinka Halo Infinite by nakonec vůbec nemuselo vyjít na XBOX ONE

Halo Infinite by nakonec vůbec nemuselo vyjít na XBOX ONE

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 8. 2020 17:20

Microsoft by nové Halo Infinite nemusel vydat na Xbox One. Vývoj údajně doprovázejí problémy.

Reklama

Aktualizace:

Další zdroje mluví o tom, že by Halo Infinite mohlo být nakonec odloženo klidně až do roku 2022!

Halo Infinite je nejočekávanější hrou Microsoftu. Jak již dobře od oznámení víme, hra míří na nový XBOX Series X, ale i starší konzoli Xbox One. Jisté je, že Microsoft do této značky vkládá velké naděje, očekávání i financí, přeci jen jde o nejpopulárnější značku XBOXu. 

Jenže po prvním gameplayi, na který jsme čekali pěkných pár měsíců došlo na velké zklamání ze strany hráčů, těm se nelíbila kvalita hry, vidět jsme mohli slabší grafiku i zvláštní animace. Microsoft po pár týdnech oznámil odklad hry na rok 2021, launch konzole XBOX Series X přišel o velkou hru!

Jak se nyní ukázalo, Microsoft hru neodložil hlavně z důvodu zdokonalení grafické stránky a další, nýbrž z důvodu, že vývoj hry je problémový a to především pro slabší hardware v konzolích XBOX ONE. Podle insidera s nickem Sponger nejsou tvůrci z 343 Industries schopni rozjet hru ani na 900p na konzoli Xbox One S, což není ani full HD. Rozjeli se také práce na úpravě enginu kvůli načítání assetů, což není dobrá zpráva vzhledem k pokročilé fázi vývoje.

Microsoft se prý nyní rozhoduje, zda starší konzoli XBOX ONE úplně nevyškrtnout ze seznamu platforem, to by byl velký šok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama