Half-Life 3 vyvíjí velmi malý tým, tvrdí insider
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Half-Life 3 vyvíjí velmi malý tým, tvrdí insider

Half-Life 3 vyvíjí velmi malý tým, tvrdí insider

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 11. 2021 19:16

Důvěryhodný insider Tyler McVicker veřejnost informoval ohledně novinek ve společnosti Valve. Přečtěte si pár zajímavostí.

Reklama

Dobře informovaný insider Tyler McVicker prozradil pár interních informací ze společnosti Valve. Ještě, než se k nim ale pořádně dostaneme, určitě jste si všimli, že Valve v posledních letech zajímala především virtuální realita, což nám dokázalo i VR hrou Half-Life: Alyx. Ta sice dopadla v recenzích velmi dobře, nicméně stále je velmi malé procento hráčů, kteří aktivně na VR hrají. A tak se ve Valve měla změnit priorita. A údajně za to z části může společnost Meta ( dříve Facebook ), která nabízí ve slušné cenové nabídce svůj Oculus a sebrala spousty kvalitních vývojářů a studií. Valve mělo škrtnout hned několik VR projektů včetně dalšího Half-Life (VR) a začít se na 100 % soustředit na Steam Deck. Přesto bychom se za pár let měli dočkat i nového bezdrátového VR.

Kromě Steam Decku a dalších singleplayerových her má ve Valve vznikat Half-Life 3, údajně na něm ale pracuje velmi malý tým, tzn., pokud jde o pravdivou informaci, hra bude ještě roky daleko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama