Half Life 3 - Unikátní informace
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Half Life 3 - Unikátní informace

Half Life 3 - Unikátní informace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 12. 2011 14:26

25.12. 2011 Každý den se teď psalo o Half Life 3. Že buď vyjde pokračování k Half Life 2 - Episode 3, nebo další plná hra HF 3. Zatím jsme nechtěli šířit bludy, ale teď je ta prává chvíle zveřejnit vše, co se na internetu objevilo. Budete nadšeni!! » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
25.12. 2011 Každý den se teď psalo o Half Life 3. Že buď vyjde pokračování k Half Life 2 - Episode 3, nebo další plná hra HF 3. Zatím jsme nechtěli šířit bludy, ale teď je ta prává chvíle zveřejnit vše, co se na internetu objevilo. Budete nadšeni!!
Valve si s informacemi celkem zahrává. Každý den se teď dostala nějaká informace, která popisovala alepsoň z minimálního procenta HF 3 na internetu. Samozřejmě je publikuje nejspíše Valve - výrobce. Ke večerejšímu dni byla spuštěna doména, na které je velké logoHalf Life 3
Obrázek, který Vám teď bude na obzor poslala na internet společnost Valve. Několik stránek v ní našlo jasné informace o tom, že se tam ukrývají znaky, které patří Half Life 3. Pojďme se na ně podívat.
PRO ZVĚTŠENÍ OBRÁZKU - KLIKNĚTE
Lehké vysvětlení obrázků. Horní obrázek je Originální. Dolní obrázek, tedy stejný, ale pozměněný co se týče barev ukázal jasný důkaz toho, že by se mohlo jednat o HL 3! Mimochodem, Ti kteří neví co je "Lambda" - tak zde je malé vysvětlení. Je to název loga, které můžete vidět u novinky jako hlavní obrázek. Šipka, která ukazuje vlevo znázoruňuje velkou 3. Že by se vážně mohlo jednat o Half Life 3?
Dnes se informace potvrdily o další procento, proč? Web, o kterém jsme Vám psali výše, že byl založen v velkým logem, totiž odkazuje na stránku, která má zdrojový kod www.half-life3.com. Bohužel po kliknutí nás to přesměruje na druhý díl. To je ale pouze nalikované, web www.half-life3.com totiž vážně existuje, jen není zveřejněný.
Poslední věc, kterou jsme dnes zjistili, byla ukrytá informace na webu, kde je velké logo, pozadí celé stránky je černé, pokud stránku přetáhneme myší, uvidíme text E3 - 2012. Že nevíte co je E3? Je to herní festival, kde se zveřejňují hry pro aktuální rok. E3 bude již brzy, takže se podle webu spite.cz můžeme těšit na zveřejnění!!
Half Life 3 - Unikátní informace
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama