GTA V - nové informace o datu vydání, prodeji v číně nebo officiální DVD obal
i Zdroj: Spite.cz
GTA 5 Novinka GTA V - nové informace o datu vydání, prodeji v číně nebo officiální DVD obal

GTA V - nové informace o datu vydání, prodeji v číně nebo officiální DVD obal

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 2. 2013 14:52

GTA V - nové informace o datu vydání, prodeji v číně nebo officiální DVD obal

Reklama
Poslední týden přinesl velké informace o akci Grand Theft Auto V. Dozvěděli jsme se něco o oficiálním obalu hry, dostali jsme finální datum vydání, který se přesunul o pár měsíců a objevilo se GTA V v čínských obchodech? Čtěte už nyní!

Datum vydání...
Ano, Rockstar před pár měsíci potvrdil datum vydání někdy na jaro. Včera se ale na officiálním webu R* objevil obrázek, kde upřesňují datum vydání - 17.9. 2013. O velkých 6 měsíců se Grand Theft Auto V přesunulo. To samozřejmě pobouřilo hráče, kteří již měli GTA předobjednané a ne jen ty, dokonce vydavatel Take-Two. Tomu to tiž udělalo menší problém s akciem. Opět Rockstar potvrdil vydání pouze pro konzole, i když se o PC verzi mluví a je téměř jisté, že bude. Vypadá to ale až na rok 2014.
Officiální obal DVDPC
Rockstar dále také slíbil, že brzy zveřejní officiální obal pro poslední díl serie GTA. Na ten se samozřejmě těšíme, i když nějaké návrhy na internetu vidět můžeme. Obaly se u GTA nikdy moc neliší, stačí se podívat na balení od Liberty City až po GTA IV. Obal Vám ihned pošleme na facebook, ať jste v obraze. Svůj a náš předpokládaný DVD obrázek můžete vidět v katalogu her na září.
GTA V pro next-gen konzole ?
Rockstar samozřejmě počítá i s vydáním na konzole další generace - Playstation a Xbox, které by měli být představeny už letos a to dost pravděpodobně na E3 2013. Na čím více konzolí hra bude, tím větší zisky a zrovna GTA musí viděl pořádný ranec! Takže pokud GTA V bude na next-gen konzole, rozhodně Vám doporučujeme pokud plánujete zakoupit konzoli počkat. Bude to stát za to.
Obrázek z číny dokazuje prodej v obchodech
My se po celém světě těšíme na obal, datum vydání nebo alespoň jeden screen a v číně si pěkně rozjeli prodej? Pffff, to je samozřejmě jen photoshop. Pokud to není úprava, DVD je prázdné pouze jako předobjednávka nebo reklama. Pokud je to ale práce Rockstaru, víme nyní officiální obal. FOTO můžete vidět zde.
Tak co říkáte na nové informace? Takové prodloužení data vydání bohužel zamrzí, ovšem bude jistota, že hru pořádně doladí. Pořádný fanoušek GTA si na díl počká jak jen to bude třeba. Nebo informace o next-gen, další skvělá zajímavosti. Jediné, na co se můžeme opravdu těšit bude E3 2013, to je v červnu a je velká příležitost, že se tam GTA V ukáže.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama