GTA V: hlavní postava, multiplayer a vydání
i Zdroj: Spite.cz
Novinka GTA V: hlavní postava, multiplayer a vydání

GTA V: hlavní postava, multiplayer a vydání

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 1. 2012 16:33

3.1. 2012 Grand Theft Auto aneb jedna z nejlepších herní sérií na této planetě očekává další díl, to už ale víme. Dnes jsme se mohli dočíst další novinky co se týče nového dílu. Zatím jsou to jen dobré zprávy! Pojďme na to. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama

3.1. 2012 Grand Theft Auto aneb jedna z nejlepších herní sérií na této planetě očekává další díl, to už ale víme. Dnes jsme se mohli dočíst další novinky co se týče nového dílu. Zatím jsou to jen dobré zprávy! Pojďme na to.

HLAVNÍ POSTAVA
Celá GTA série měla občana s bílou pletí. Dokud nepřišlo San Andreas, kde jsme hráli za CJ s černou pletí. To se bohužel několika % fanoušků nelíbilo a "možná" si to u RockStar vysvětlili a udělali tak další díl s hlavní postavou, která je bílé pleti a dokonce to je známí Americký herec.
Píše se, že nového GTA hrdnu bude hrát Ned Luke. RockStat, jakožto vydavatel nic nezveřejnil, ale podle fanoušků americké GTA Fan stránky bude hlavní postavou on. Mají k tomu i pár důkazů. Když si pustíte první a do teď jediný GTA V Trailer, tak tam uslyšíte jakého-si pána. Podle fandů je to právě Ned. Nám jim nezbývá asi nic jiného než věřit, my jsme se s jeho hlasem neměli kde jinde setkat. Další důkaz, který za žádnou cenu nejde popřít je ten, že jsme Luke Neda mohli vidět i v Traileru GTA V. Jako třetí a zároveň poslední důkaz je ten, že Lukeho rodina potvrdila jeho účast u GTA V.

NED LUKE

GTA V: hlavní postava, multiplayer a vydání
MULTIPLAYER
Moc toho bohužel nevíme, jediná informace o tom, že bude MultiPlayer přišla zahraniční herní stránka. Zda jsou to jen spekulace, či realita se dozvíme již brzy. Jinak poslední díly GTA již měli MP verze, proč by ho tedy neměla mít GTA V? RockStar také prohlásilo, že GTA V bude největší mapa, kterou kdy stavili a rozhodně předčí minulé díly.
GTA IV - Multiplayer
GTA V: hlavní postava, multiplayer a vydání
DATUM VYDÁNÍ
Plánoval se začátek roku 2013. Mezi tim, ale RockStars napsali, že hra vyjde příští rok, samozřejmě tuto informaci napsali ještě v roce 2011. GTA V se ale začalo objevovat v eshopech pro předobjednání a né v malém množství. Eshopy měli data vydání na Červen. Začátkem roku se jeden z vydavatelů "asi" prořekl a informoval jasnou zprávou - GTA V by mohlo být už v květnu. 
Myslím, že dnešní článek přinesl jen dobré zprávy a ať už GTA V vyjde kdykoliv a jakkoliv, pořád to bude nejočekávanější hra roku.
GTA V: hlavní postava, multiplayer a vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama