GTA Trilogy by mohlo stát až 70$ na PS5 a Xbox Series
i Zdroj: Spite.cz
Novinka GTA Trilogy by mohlo stát až 70$ na PS5 a Xbox Series

GTA Trilogy by mohlo stát až 70$ na PS5 a Xbox Series

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 10. 2021 18:01

První zahraniční obchod již zveřejnil ceny pro GTA The Trilogy - The Definitive Edition, nejdražší verze až za 70$?

Reklama

Ačkoliv již došlo na oficiální oznámení GTA The Trilogy - The Definitive Edition, které zahrnuje "remastery" GTA 3, GTA: Vice City a GTA: San Andreas, stále máme spousty otázek, kromě data vydání a prvních záběrů nedošlo prozatím ani na předobjednávky, tudíž neznáme ani přibližnou cenu celé trilogie. 

Něco málo možná ale prozradil zahraniční obchod Base.com, který překvapivě nacenil hru mezi prvními. A cenami možná překvapil, za verzi pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S chce 70$, co se týče verzí PlayStation 4, Xbox One a Switch, tak 60$. Cenově by to bohužel odpovídalo novým standardům, které chystá vydavatel Take-Two, ten se nechal slyšet, že hry pro "next-gen" budou dražší o 10$ než byly dříve, což by odpovídalo. Každopádně nejde o nic oficiálního, ceny a informace berte s nadhledem, nebude to dlouho trvat a Rockstar Games s T2 ceny brzy odhalí oficiálně. Každopádně 70$ za hry, které mají jen připomínat remaster nám přijde celkem dost.

GTA The Trilogy vyjde koncem letošního roku ve všech možných verzích, v roce 2022 se pak chystají také mobilní verze Android a iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama