GTA: Online se rozroste o další města
i Zdroj: Spite.cz
GTA 5 Novinka GTA: Online se rozroste o další města

GTA: Online se rozroste o další města

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 10. 2016 13:43

GTA: Online se rozroste o další města

Reklama
GTA: Online je tu s námi už dlouhé tři roky od svého uvedení k provozu. Má se stále větší oblibě, hraje stále více hráčů, přesto jste si možná už řekli, není taková mapa na takovou dobu prostě malá? Je. A Rockstar Games stím prý hodlají něco dělat. V DLC přidají další města.

Na internetu se objevila hodně zajímavá zpráva od anonymního uživatele, který pod svým nickem již dříve přinesl údajné úniky ze světě Grand Theft Auto V, které se všechny potvrdily jako pravdivé. Nyní ten samí uživatel přišel stím, že Rockstar Games měl už od samotného začátku plán, udělat z #GTA: Online MMO hru, kam přidá další města, jako například Liberty City nebo zasněžený  North Yankton

První placené DLC s městy  North Yankton a Liberty City by mělo dorazit už v průběhu roku 2017. Tím by to však nemělo končit, během roku 2018 by hru mělo rozšířit ještě  San Fierro a Las Venturas. GTA: Online by tak mohlo ukázat obrovský svět, kde by se otevřely nové možnosti, jako obrovská kasína a další zvířata.

Co na tom ve finále bude pravdy uvidíme asi příští rok, kdy má vyjít první placené DLC. Grand Theft Auto: VI by pak mělo být oznámeno v roce 2019 až 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama