GTA 6 nebo Far Cry 6? Hráči spekulují, z jaké hry je tato mapa
i Zdroj: Spite.cz
Far Cry 6 Novinka GTA 6 nebo Far Cry 6? Hráči spekulují, z jaké hry je tato mapa

GTA 6 nebo Far Cry 6? Hráči spekulují, z jaké hry je tato mapa

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 10. 2020 07:44

Na zahraničních forech se objevila mapa ostrova, hráči se nyní nemohou shodnout, z jaké hry by mohla být.

Reklama

Na Redditu se před několika málo hodinami objevil obrázek, údajně mapa ostrova z neoznámené open-world hry. Hráči spekulují, o co by mohlo jít. Již předem chceme upozornit, že jsou mezi námi lidé, kteří tyto fotky rádi stahují z Google Earth a po menších a velmi amaterských úpravách v PhotoShopu uvádějí, že se k nim dostala mapa z této nebo této hry.

Každopádně v následujících letech nás samozřejmě čeká několik akčních her v otevřeném světě. Když se podíváme na ostrov, jaká hra Vás napadne? Pokud by opravdu mělo jít o hru, můžeme vidět mapu ostrova Yara, který se už začátkem roku 2021 objeví ve Far Cry 6. Jak již totiž víme, mapa bude poprvé jiná, než jsme byli do dnes zvyklí, Ubisoft údajně připravuje jedno velké město a pár odlehlých vesnic, což by odpovídalo.

Někteří zase mluví o GTA 6, Just Cause 5 nebo nové battle-royale hře, tady bychom se ale drželi při zemi, mapa o této rozloze a takhle rozmístěnými budovami by rozhodně nemohla existovat. A co si myslíte vy, jde o obrázek ze hry - a jaké, nebo je to opět stažená mapa z internetu a někdo se hodně nudí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama