Gamescom 2017: PUBG na prvních záběrech z konzole XONE
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Gamescom 2017: PUBG na prvních záběrech z konzole XONE

Gamescom 2017: PUBG na prvních záběrech z konzole XONE

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 8. 2017 16:58

Jak jistě víte, Playerunknown's Battlegrounds se ještě letos podívá i na konzoli Xbox One. Tvůrci z Bluehole to právě potvrdili na Gamescomu a přidali vůbec první záběry z konzolové verze. Možná Vás napadne, neomezí se nyní práce na PC verzi, která má stále velké nedostatky? I na to máme odpověď.

Reklama
Jak jistě víte, Playerunknown's Battlegrounds se ještě letos podívá i na konzoli Xbox One. Tvůrci z Bluehole to právě potvrdili na Gamescomu a přidali vůbec první záběry z konzolové verze. Možná Vás napadne, neomezí se nyní práce na PC verzi, která má stále velké nedostatky?

#Playerunknown's Battlegrounds je rozhodně největším fenoménem posledních měsíců, kdy se jeho popularita stále zvedá. A bude to ještě horší, protože hra nezadržitelně míří nově i na konzoli Xbox One, dorazit by měla v rozpracované verze ještě letos v zimě, což potrvdil i šéf Bluehole studia na Gamescomu. A pokud se ptáte na PS4 verzi, ta by měla dorazit během příštího roku už ve finální podobě.

Teď ale zpět k otázce, zda se tím nenaruší zatím bezchybný a celkem rychlý vývoj PC verze. Bluehole tvrdí, že Microsoft se o Xbox One verzi postará i vydá sám, alespoň tak se rozhodlo v jejich novém partnerství. Níže už první konzolové záběry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama