Fundraisingová kampaň pro hru  “Claw Hunter” odstartuje 21. Března
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Fundraisingová kampaň pro hru “Claw Hunter” odstartuje 21. Března

Fundraisingová kampaň pro hru “Claw Hunter” odstartuje 21. Března

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 2. 2017 13:27

Fundraisingová kampaň pro hru “Claw Hunter” odstartuje 21. Března claw_hunter_in_game_shot.j

Reklama
Po delší době se objevily konečně také informace ohledně české hry Claw Hunter, která mění svůj žánr z multiplayerové survival hry na singleplayerové RPG. Zároveň se k nám dostal oficiální datum spuštění kampaně, kde se tvůrci pokusí nasbírat nějaké ty finance na vývoj.

Koncem minulého roku jsme Vás informovali o další slibné české dinosauří hře #Claw Hunter, která by už letos mohla vyjít na PC a konzole. Ještě při samotném oznámení bylo jasně řečeno, že půjde o multiplayerovou hru pro až 80 hráčů na jedné mapě, o singleplayeru měla rozhodnout až kampaň prostřednictvím KickStarteru. 

Jenže, něco se změnilo, české indie studio mění strategii a z multiplayerové survival adventury se stává singleplayerová adventura s RPG prvky. Uvidíme, sčím tvůrci příjdou dále, už 21.3. 2017 totiž spustí kampaň na KickStarteru, kde by jsme se mohli dozvědět další informace.

Dnes k nám také dorazila informace, že studio A-stil vydalo na iOS a Android nejrealističtější AR hru Claw Hunter AR, kde můžete prostřednictvím mobilních telefonů chytat dinosaury (podobné Pokémon GO hře). 

Níže oficiální zpráva vývojářů.

Fundraisingová kampaň pro hru  “Claw Hunter” odstartuje 21. Března
Fundraisingová kampaň pro hru  “Claw Hunter” odstartuje 21. Března
Fundraisingová kampaň pro hru  “Claw Hunter” odstartuje 21. Března

S potěšením oznamujeme, že odstartujeme fundraisingovou kampaň pro naší novou hru Claw Hunter prostřednictvím Kickstarteru 21. března 2017, s okamžitou možností předobjednání hry. Claw Hunter je akční adventura s prvky RPG, která umožňuje hráči ovládat tři různé postavy se zvláštními schopnostmi. Odehrává se v 17. století na ostrově, kde se zachoval prehistorický život z období Křídy. Claw Hunter tak hráčům umožní vrátit se do dnů jejich dětství, kdy nás všechny fascinoval prehistorický svět dinosaurů a jeskynních lidí. Hra je určena pro jednoho hráče, má superrealistický vizuální styl a je postavena na Unreal Enginu 4. Inspirována hrami jako jsou Uncharted, Tomb Raider a The Dig, hra nabízí napínavý příběh ve kterém se hráč vydá na pouť skrz nádhernou a nebezpečnou přírodu tropického ostrova aby odhalil jeho dlouho zapomenuté tajemství. Každá postava má soubor schopností, které mohou hráči kombinovat, aby vyřešili problémy na které narazí během své cesty. Navíc si mohou hráči ochočit dinosaury a pracovat s nimi tak, aby si poradili i s úkoly, na které lidské ruce nestačí. Clawhunter vyvíjí známý CG umělec Jiří “Astil” Adamec z České republiky, který zastřešuje celkový umělecký styl hry, Luciano da Fonseco Torres Brito z Brazílie, který se stará o programování projektu a veterán v oblasti vývoje her, Dan Falta, který si vzal na starost úlohu producenta. Společně jsme založili nezávislé herní studio, ve kterém je 10 profesionálů z České republiky a dalších zemí. V týmu je mnoho zkušených herních vývojářů, kteří pracovali na mnoha úspěšných vydaných hrách, například Need for Speed: Shift, Deep Down, Forza: Horizon 3, Mafia 2 a Silent Hill: Downpour. Těšíme se na pokračování vývoje Claw Hunter prostřednictvím fundraisingové kampaně. Abychom Vám ukrátili čekání na spuštění Kickstarter kampaně, připravili jsme nejrealističtější AR aplikaci na trhu pro Váš mobil či tablet. Vyzkoušejte free verzi a objevte dinosaury u Vás doma, ve vašem městě nebo v přírodě. Vytvořte si vlastní záběry či se staňte na chvíli režisérem a kameramanem svého dinosauřího filmu. Zakoupením plné verze aplikace rovněž podpoříte i vývoj této hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama