FIFA 22 na PC? Znovu nepůjde o next-gen. Hráči se nedočkají ani novinky HyperMotion
i Zdroj: Spite.cz
FIFA 22 Novinka FIFA 22 na PC? Znovu nepůjde o next-gen. Hráči se nedočkají ani novinky HyperMotion

FIFA 22 na PC? Znovu nepůjde o next-gen. Hráči se nedočkají ani novinky HyperMotion

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 7. 2021 14:47

EA Sports se i letos vykašlalo na PC hráče, next-gen verze FIFA 22 jen pro PlayStation 5 a XBOX Series X/S.

Reklama

Po nedělním odhalení letošního ročníku FIFA 22 se objevuje jeden problém za druhým. Zatím co EA SPORTS je nadšené, že hráčům nabídne znovu lepší grafickou stránku, fyziku - ale především novinku HyperMotion, hráči jsou velmi nespokojení s edicemi, PC a Switch verzí. Pojďme ale pěkně popořadě.

  

Edice

Už dnes dopoledne jsme vás informovali, aby jste si dali velký pozor na edici FIFA 22, kterou si budete kupovat, tedy hlavně v případě, že preferujete starší konzole PlayStation 4 a XBOX ONE. Ne všechny totiž nabídnou upgrade na PlayStation 5 popřípadě XBOX Series X/S zdarma, tuto možnost nabídne pouze nejdražší verze hry - Ultimate Edition v hodnotě asi 2000 Kč.

 

PC verze

Doufali jsme, že když už vychází tolik "nabušená" next-gen verze, dočkají se ji také PC hráči, proč by také neměli, že? Vždyť PC sestavy některých hráčů jsou výkonnější než PS5 či XBOX Series X/S, tady by problém, který by se týkal hardwaru rozhodně nebyl, jenže....

V EA se někdo rozhodl, že PC verze se vynechá a vývojáři se zkrátka zaměří pouze na konzole nové generace. Pokud tedy nemáte konzoli a přesto chcete hrát FIFU - například na PC, tak budete ochuzeni jak o "next-gen nádech", tak technologickou novinku HyperMotion.

 

Switch verze

Zatím co oficiální trailer ani žádné informace o Switch verzi nemluví, vyjít by měla. A bohužel i tentokrát pouze v ořezané edici Legacy, pravděpodobně půjde o "FIFA 21", jen s aktualizovanými soupiskami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama