Far Cry 7 má jít jiným směrem než předchozí díly
i Zdroj: Spite.cz
Far Cry 7 Novinka Far Cry 7 má jít jiným směrem než předchozí díly

Far Cry 7 má jít jiným směrem než předchozí díly

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 6. 2021 07:40

Zatím co hráči netrpělivě čekají na vydání Far Cry 6, v Ubisoftu již nějakou dobu vzniká Far Cry 7. A má se výrazně změnit.

Reklama

Ubisoft právě dokončuje vývoj očekávaného Far Cry 6, který měl původně vyjít už v minulém roce, plány se ale změnily a vedení Ubisoftu usoudilo, že bude nejlepší odložit téměř všechny své připravované hry. Vydání se však blíží a již nic nenasvědčuje tomu, že by mělo dojít k dalšímu odkladu. Každopádně zatím co vývoj Far Cry 6 finišuje, Ubisoft má údajně rozpracovaný další díl, prozradil to ve svém podcastu uznávaný velmi dobře informovaný novinář  Jason Schreier.

Podle Jasona Schreiera se má Far Cry 7 dle plánů Ubisoftu změnit, jak přesně a v čem neprozradil, nicméně můžeme spekulovat. Když se podíváme na předchozí díly série, od trojky se prakticky v ničem nezměnily, kromě zasazení, záporáka a děje hrajeme prakticky neustále to samé dokola a že vyšlo spousty dalších dílů. Velkou změnu by hráči měli pocítit už s Far Cry 6, kde nepůjde o klasický Far Cry svět, kde zabíráme desítky táborů a přejiždíme od vesnice k vesnici či odpojujem rádiové vysílače, tady na nás čeká velké město Yara a samozřejmě okolí vesnic, džungle apod.

Far Cry 7 vyjde nejdříve v roce 2023.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama