Far Cry 7 by mělo být více založeno na online prvcích
i Zdroj: Spite.cz
Far Cry 7 Novinka Far Cry 7 by mělo být více založeno na online prvcích

Far Cry 7 by mělo být více založeno na online prvcích

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 10. 2021 15:32

Už v polovině letošního roku informoval insider o chystaných změnách série Far Cry. Teď už víme, o jaké asi půjde.

Reklama

Zdá se, že Ubisoft mění kompletní strategii společnosti a v budoucnu se chce více zaměřit na online hry. Své o tom může říct série The Division, která je prakticky založena na online režimech, podobně došlo i na sérii Ghost Recon, Rainbow Six a své by o tom mohla říct i připravovaná multiplayerová FPS akce XDefiant.

Že by ale mohlo dojít i na tradiční singleplayerový Assassin's Creed či Far Cry, to asi čekal málokdo. První více online Assassin's Creed, prozatím přezdívaný jako Infinity, vyjde nejdříve v roce 2022, dle slov Ubisoftu je potřeba změna, dokáže si ale někdo zrovna sérii Assassin's Creed představit jako live-service hru? Dost hloupá změna, si osobně myslím.

Každopádně co se sérií Far Cry? Šestka, která vyšla teprve před pár dny sice dostává víceméně pozitivní recenze, nicméně téměř v každé se dočteme, že opět nedošlo k nějaké revoluci, nýbrž znovu k tomu samému. Už v polovině roku 2021 prozradil novinář Jason Schreier, že Far Cry 7 bude jiné, v čem už ale neřekl. Nyní se ale dozvídáme, že tou změnou by mohl být přechod na live-service Far Cry, co to pro sérii znamená? Méně po sobě jdoucích dílů, více obsahu a samozřejmě "sezón" pro jeden stávající díl.

Nové Far Cry vyjde nejdříve v roce 2023 - 2024.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama