Far Cry 6 Novinka Far Cry 6 vyjde v říjnu a ukazuje další záběry

Far Cry 6 vyjde v říjnu a ukazuje další záběry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 5. 2021 22:56

Dnešek dle očekávání patří odhalenému Far Cry 6. Po prvním gameplay tu máme další informace i záběry.

Reklama

Jak jsme již psali výše, dnešek zkrátka patřil Far Cry 6 od Ubisoftu. Hráči se konečně po několika uniklých obrázcích a později dokonce videa, dočkali oficiálního představení. Vidět jsme mohli první gameplay záběry (výše), které tak trošku překvapily. Jsou dost bláznivé a k sérii Far Cry nám tak trošku nepasují, nicméně těšíme se na nějaký delší průchod hrou, který ukáže pravou tvář hry. 

Na večer dorazily další informace, například datum vydání, Far Cry 6 vyjde na PC, PlayStation a XBOX už 7.10. 2021, otazník stále visí nad lokalizací, Ubisoft prozatím neprozradil nic, každopádně bohužel, s českými titulky po zkušenostech z posledních měsíců příliš nepočítáme.

Podívat se můžeme i na hlavní hrdinku Dani (hrát je možné i za muže se stejným jménem) níže v traileru, který mimo jiné doplní podvečerní gameplay záběry.

Koupit hru na JRC.cz Občas přidáme odkazy na obchody s hrami. Pokud v obchodě zakoupíte nějaký produkt, můžeme dostat menší provizi. Přečtěte si více o affiliate programu na spite.cz.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama