Fanouškovský tým dokončil český překlad hry Divinity: Original Sin 2
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Fanouškovský tým dokončil český překlad hry Divinity: Original Sin 2

Fanouškovský tým dokončil český překlad hry Divinity: Original Sin 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 12. 2019 10:38

Je to neuvěřitelné, ale je to tak. Český překlad fantastické RPG hry Divinity: Original Sin 2 je dokončen, informoval o tom český překladatelský tým PřekladyHer.eu. Divinity: Original Sin 2 vyšlo v září 2017 pod Larian Studios, které možná takový úspěch p

Reklama

Je to neuvěřitelné, ale je to tak. Český překlad fantastické RPG hry Divinity: Original Sin 2 je dokončen, informoval o tom český překladatelský tým PřekladyHer.eu. Divinity: Original Sin 2 vyšlo v září 2017 pod Larian Studios, které možná takový úspěch po vydání hry ani nečekalo. Hra v recenzích dostala 9.3 / 10 a rázem se stala kandidátem na hru roku. 

Český překlad je dokončen, vydání by mohlo ve spolupráci s tvůrci hry Larian proběhnout už do Vánoc 2019. Po vydání češtiny Divinity by se tvůrci měli pustit do překladu hry  Baldur's Gate 3, též ve spolupráci s Larian Studios - což je skvělá zpráva. Níže už pro zvědavce statistiky o překladu Divinity přímo ze stránek tvůrců a video s českou ukázkou.

"Jen samotná DE verze má v současnosti přes 92 tisíc řádků! Momentálně všehovšudy má překlad kolosálních 3.924 NS textů, což představuje zhruba 9.417 klasických stránek knížky (formát A5). Tímto překonal asi vše, co kdy bylo, kromě Falloutu, tudíž se zřejmě pohodlně řadí na 2. příčku největší textové hry všech dob."

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama