Facebook: je nás 500 fanoušků
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Facebook: je nás 500 fanoušků

Facebook: je nás 500 fanoušků

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 11. 2011 14:29

14.11. 2011  /  Autor: Jakub Hergesell Dne 13.11. 2011 jsme dostali 500 fanouška. Touto novinkou bych Vám chtěl poděkovat a popsat nějaké ty naše začátky na Facebooku s webem. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
14.11. 2011  /  Autor: Jakub Hergesell
Dne 13.11. 2011 jsme dostali 500 fanouška. Touto novinkou bych Vám chtěl poděkovat a popsat nějaké ty naše začátky na Facebooku s webem. 
Facebook, sociální sít, která má více výhod. My jsme ji zkusili využít a myslím, že se podařilo. Stránku na facebooku jsem založil dne 11.6. 2011. Bohužel v tu dobu jsme měli návštěvnost na webu něco kolem 200 lidí denně, což to dneska má snad každý horší web.
Když jsme za první týden viděli prvního fanouška, byli jsme nadšeni. Postupem času jich bylo něco kolem 10. Od té doby jsem aktualizoval Facebook pořád do kola jestli náhodou není další. 
Něco kolem začátku října nás bylo přes 300. Denně nových fandů bylo tak 3. V tu chvíli jsem si říkal, doufám, že nás do Vánoc bude 500. Ale od té doby z ničeho nic se návštěvnost na webu zvedla a denně bylo i 10 nových fanoušků na facebooku. Byl jsem nadšený a to byla věc, která mi dává sílu pokračovat v práci dál. 
Proč jsem vlastně stránku založil? Tak má jí skoro každá webová stránka at uz milionová nebo amaterská. V dobu, kdy na web chodilo něco málo lidí jsme web stíhal krásně, denně jsem něco napsal nebo přidal a byl klídek. Žádné zprávy do emailu ani u her ci fora.
Potom už to bylo ale stovky návštěv denně a tak začali mé problémy. Přestal jsem stíhat odepisovat na zprávy a tak mě napadlo, co když založim stránku na facebooku a zkusim udělat menší herní komunitu. To se nakonec docela povedlo a díky Vám nemusim řešit a pomáhat se vším. Jsem rád že si vše umíte vysvětlit mezi sebou. At uz jsou to návody jak nainstalovat hru a jiné.
Facebook některé stránky používají pro více metod. Například upozornuji fanoušky o výpadku serveru nebo webu. Některé posílají zajímavé novinky nebo informace ze světa, kterým se zabívají, u nás jsou to hry. Zatím určitě nepřemýšlím o tom, že bych Vám posílal reklamy nebo spamy, sám to nemám rád a budu se tomu vyhýbat co to půjde. 
No dost žvanění, děkuji všem fanouškům, kteří tvoří naší komunitu a doufám, že jich odejde co nejméně a přijde co nejvíce. Pokud se chceš přidat do naší skupiny, klikni zde nebo nás najdeš jako SPITE.cz (official).
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama