F1 Online 2011 - BETA (ke stažení zdarma) PC
i Zdroj: Spite.cz
Novinka F1 Online 2011 - BETA (ke stažení zdarma) PC

F1 Online 2011 - BETA (ke stažení zdarma) PC

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 12. 2011 14:02

19.12. 2011 Od dnešního dne můžeš i ty testovat nově vydanou onlinovku, která se plně věnuje závodní simulaci F1. Výrobce hry nám ji dává jako dáreček. Hra bude zcela zdarma. Nyní se pouze testuje v BETA verzi. Vice info unitř. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
19.12. 2011 Od dnešního dne můžeš i ty testovat nově vydanou onlinovku, která se plně věnuje závodní simulaci F1. Výrobce hry nám ji dává jako dáreček. Hra bude zcela zdarma. Nyní se pouze testuje v BETA verzi. Vice info unitř.
BETA je tu a můžete si ji zkusit všichni. Stačí pouhá registrace na domovské stránce F1 online. BETA se bude testovat přibližně měsíc, za tu dobu bude nahlášeno dostatečně chyb a bude se stále dodělávat a předělávat. BETA nikdy neni finální verze hry. Samozřejmě se BETA hra přes internet s jinými hráči. 
F1 Online vlastní všechny officiální jezdce, vozi a tratě. Po skončení BETA verze budou úpravy ve hře. Po té se v Q1 2012 objeví hra úplně zdarma. Je možné, že Vám pro hraní později postačí údaje, které použijete u registrace pro BETA verzi.

F1 - Online

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama