Ex-Tvůrci Bulletstormu kutí novou hororovou hru
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Ex-Tvůrci Bulletstormu kutí novou hororovou hru

Ex-Tvůrci Bulletstormu kutí novou hororovou hru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 2. 2013 16:56

Ex-Tvůrci Bulletstormu kutí novou hororovou hru

Reklama
Zcela nová společnost The Astronauts oznámila světu svůj první projekt. Půjde o horovou hru. Zároveň vydali první Teaser video, které stejně jako vždy láká na plný trailer, ten do pár dnů vyjde. Máme také první informace o hře.

The Astronauts, malé Varšavské indie studio, které tvoří například tvůrci Bulletstormu. Oznámili svoji první hru. Půjde o horor pojmenovaný The Vanishing of Ethan Carter. Zařadili jej do kategorie adventury (TPS) a poběží na Unreal Engine 3. 
Hra bude obsahovat několik vyprávění, všechny příběhy se staly nebo se o nich hodně mluvilo. Naším úkolem bude objevovat, zkoumat a mít představivost. Teď malý náhled na hru...
Vy, jako detektiv s nadpřirozenými schopnostmi máte tu možnost vizualizovat zločiny. Například únos malého chlapce. Vaším úkolem je zachránit ho dríve, než bude pozdě. Vše Vás povede do hor, kde uvidíte velmi zohavené tělo jednoho z únosníků."
S Vašimi schopnostmi budete moci objevit i skryté stopy, aby jste případy vyřešili. Doprovázet by nás měla temná, strašidelná atmosfera. 
Hra by měla vyjít v průběhu tohoto roku a možná se objeví na Steamu v GreenLight. Vyjde pouze pro PC.
.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama