Ex-tvůrce Silent Hill prozradil nové detaily ohledně připravované hororové hry
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Ex-tvůrce Silent Hill prozradil nové detaily ohledně připravované hororové hry

Ex-tvůrce Silent Hill prozradil nové detaily ohledně připravované hororové hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

24. 12. 2020 07:24

Že se chystá nová hororová hra od ex-tvůrců série Silent Hill, o tom už jsme psali, avšak bez dalších detailů, ty teď máme.

Reklama

Na nový pořádný díl série Silent Hill čekáme sakra dlouho. Konami sice v lednu oznámilo, že se pracuje na hned dvou různých dílech ( jeden plnohodnotný, který restartuje sérii a jeden epizodický ve stylu TellTale Games ), přesto tu ale stále nemáme jediný detail nebo teaser.

A pak je tu zbrusu nové studio Bokeh Game Studios, které založil ex-tvůrce série Silent Hill Keiichiro Toyama. Ten začátkem prosince oznámil, že studio pracuje na hororové hře, nic víc jsme se nedozvěděli, hráče pak odkázal na oficiální Facebookový profil a web.

Dnes jsme se dočkali pár základních střípků. Bokeh sice pracují na hororové hře, nicméně nepůjde čistě o horor, "oslovíme širší základnu hráčů ", tvrdí tvůrci. " Hru prozatím vyvíjíme pouze na PC, rádi bychom ji však viděli na co nejvíce platformách". Tady se pravděpodobně myslí PlayStation 5 a XBOX Series X/S, datum vydání je naplánován až na rok 2023

" Stále nabíráme další skvělé vývojáře, kteří nám pomůžou hru dostat z prototypu, vývoj pak bude trvat asi tři roky." dodal Keiichiro Toyama.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama