Elden Ring měl být dávno venku. Vývoj zpomalil COVID-19
i Zdroj: Spite.cz
Elden Ring Novinka Elden Ring měl být dávno venku. Vývoj zpomalil COVID-19

Elden Ring měl být dávno venku. Vývoj zpomalil COVID-19

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 12. 2020 17:24

O Elden Ring od FromSoftware píšeme poměrně často avšak stále jen skrze spekulace. Tentokrát tu máme něco více pravděpodnobného.

Reklama

Studio FromSoftware je známé svými hardcore RPG hrami jako Dark Souls nebo Sekiro: Shadow Die Twice. Jednou z dalších takových má být jak tvrdí sám boss XBOXu Phil Spencer, nejambicióznější Elden Ring, který byl oznámený už na E3 2019. Zatím co tvůrčí celek už více než rok mlčí a nepřináší žádné nové informace, leakeři občas něco prohodí, nejčastěji se však zprávy týkají předvším údajného data vydání.

Někteří tvrdí, že hra vyjde nejdříve v roce 2022, jiní, že už měla dávno vyjít. Kde je pravda? Možná někde mezi. Podle věrohodného redaktora webu Everyeye mělo být Elden Ring už nějakou dobu venku, ve FromSoftware se však kvůli koronaviru COVID-19 nestíhá a vývojáři pracují z domova, což zpomaluje celkový vývoj. Hra má být podle něj ve vývoji již asi 4 roky a aktuálně je ve fázi "vylaďování", což může trvat asi 8 měsíců. Pokud se neobjeví problémy, Elden Ring vyjde už v roce 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama