eFootball Novinka eFootball čelí ostré kritice hráčů

eFootball čelí ostré kritice hráčů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 9. 2021 16:34

eFootball, nástupce fotbalové série PES už před vydáním čelí obrovské kritice hráčů, a my se vůbec nedivíme.

Reklama

eFootball, nástupce dlouhé fotbalové série Pro Evolution Soccer, který měl v roce 2021 nabídnout revoluční fotbal postavený na Unreal Engine 5, alespoň tak zněly sliby studia Konami. Jenže revoluce se zde rozhodně neodehraje, aktuálně to vypadá spíše jako poslední hřebíček do rakve. 

Na YouTube se objevily nové záběry ze hry, kde můžeme vidět přátelské utkání mezi Arsenalem a Manchesterem United. Gameplay záběry však komentující zcela odrovnaly, na co si hráči a fanoušci série PES nejvíce stěžují? Pojďme vybrat nejzajímavější komentáře, se kterými naprosto souhlasíme.

 
"Ta tráva je šílená"
 
"Hráči po trávníku doslova bruslí"
"Nejsou tohle záběry z PES 18?" "Animace hráčů a soubojů jsou strašné" "Ten kruh kolem označeného hráče Konami myslí vážně?" "Zdá se, že z fotbalu PES se pomalu stane mobilní hra" "Tak tohle je poslední hřebíček do rakve"  
Upřímně, se všemi vypsanými reakcemi na gameplay souhlasíme, takhle jsme si revoluční fotbal opravdu nepředstavovali a musím znovu zopakovat, že eFootball vypadá jako běžná mobilní hra. Nezapomeňme nepřipomenout, že eFootball vyjde už 30.9. 2021, ovšem silně ořezaný, k dispozici bude jen 9 týmů, Konami hru bude doplňovat o další obsah v následujících měsících.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama