eFootball 2022 v recenzích totálně propadl. Jde o nejhorší fotbalovou hru historie?
i Zdroj: Spite.cz
eFootball Novinka eFootball 2022 v recenzích totálně propadl. Jde o nejhorší fotbalovou hru historie?

eFootball 2022 v recenzích totálně propadl. Jde o nejhorší fotbalovou hru historie?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 10. 2021 13:28

Mělo jít o revoluční fotbal postavený na Unreal Engine 5. Místo toho jde pravděpodobně o nejhorší fotbalovou hru všech dob.

Reklama

Tohle se společnosti Konami sakra nepovedlo. Že tenhle ročník, přechod na free-to-play a změna názvu bude průser nám v redakci bylo naprosto jasné ihned po prvním traileru. Už tam byla vidět ošizená grafická stránka hry, podprůměrné byly také animace hráčů nebo rozložení a grafická podoba uživatelského rozhraní. Na přímo má slova, bohužel, opravdu došlo.

eFootball je nejhorším dílem z celé série Pro Evolution Soccer a na FIFU, té nesahá ani po kotníky. Hra si dokonce odnesla jedno nešťastné prvenství, jde o nejhůře hodnocenou hru na Steamu a není vůbec divu, stav hry je katastrofální a podobá se spíš mobilní menší hře. 

Upřímně absolutně nechápu, co tvůrci hry celé roky dělali, v roce 2020 vyšla pouze aktualizovaná (jen úprava sestav) verze PES 20 na PES 21 stím, že prioritou bude "PES 22" - dnes eFootball 2022 postavený na Unreal Engine 5. Na misto slibované revoluce tu máme obří pád dolů a Konami si toho je dobře vědomo, hráčům slibuje update a patche, které hru budou pomalu zdokonalovat, otázkou ale je, zda to vůbec má nějaký smysl, je tu totiž ještě FIFA 22, o kterou je postaráno celkem slušně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama