EA stále plánuje vydat 14 her v následujících 11 měsících
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka EA stále plánuje vydat 14 her v následujících 11 měsících

EA stále plánuje vydat 14 her v následujících 11 měsících

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 5. 2020 10:25

Co bychom měli čekat od EA aktuální fiskální rok?

Reklama

Začal nový fiskální rok a studia tak mohou pomalu začít vydávat své nové hry. Mezi prvními se ozvalo Eletronic Arts. Společnost tvrdí, že i když věština vývojářů pracuje z domova, vyjdou i letos očekávané sportovní tituly, pár oznámených remasterů, ale také nové hry.

Společnost EA právě oznámila, že v následujících 11 měsících vydá hned 14 her. Nejde samozřejmě o 11 áčkových titulů, nýbrž i mobilních menších hry nebo remastery. 

Čtyři ze čtrnácti her budou sportovní kategorie, téměř jisté jsou FIFA, NHL a Madden NFL. Čtvrtý se prozatím tají, trošku ale spekulujeme o návratu NBA. Ročník 2020 byl zrušen, pravděpodobně kvůli technickým problémům. Je však možné, že se NBA LIVE vratí a rovnou na next-gen konzole PlayStation 5 a Xbox.

Mezi další jisté hry patří Comand & Conquer Remastered a Crysis Remastered. Chystá se také Nintendo Switch verze Burount Paradise Remastered a Medal of Honor pro VR. Další dvě hry budou pro mobilní zařízení, jaké se dozvíme brzy.

Zbývá 6 her. Těšit bychom se klidně mohli na vydání The Sims 5, o kterém se nedavno spekulovalo. V plánech má být i nová, menší experimentální Star Wars hra od EA Motive. 

Co naopak čekat nemáme, je nový Battlefield nebo Star Wars: Battlefront. Co naopak my očekáváme, je klidně vydání Dragon Age 4. Snad se více dozvíme na akci EA PLAY 2020, která odstartuje 12.6. 2020.

EA očekává zisky ve výši 5.5 miliardy dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama