EA se opět vyjádřilo k novému Battlefieldu
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka EA se opět vyjádřilo k novému Battlefieldu

EA se opět vyjádřilo k novému Battlefieldu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 11. 2020 12:05

EA se opět vyjádřilo směrem k investorům, tentokrát přímo ohledně nového Battlefieldu.

Reklama

V pátek se na veřejnost dostaly informace, které řešilo EA se svými investory. Kromě finančních výsledků jsme se také dozvěděli, co se chystá do budoucna, hlavním tématem byly next-genové hry, které uvidíme v následujícím fiskálním roce na PlayStation 5 a XBOX Series X|S. Nic moc konkrétního nepadlo, potvrzeny byly zatím jen sportovní tituly jako FIFA a Madden NFL. Tajemstvím není ani nové Need for Speed a Battlefield. 

Teď se ale vraťme k novému Battlefieldu, ten si dá letos oraz, DICE se nadále věnuje Battlefieldu 5, nicméně ta největší část studia již dlouhodobě pracuje na dalším díle. Podle oficiálního vyjádření společnosti Eletronic Arts vyjde v Listopadu 2021 pro PC, PlayStation 5 a XBOX Series X|S, na současné konzole PS4 a XONE se bohužel nedostane, proč? Může za to samozřejmě nedostačující výkon hardwaru. Podle slov šéfa Andrewa Wilsona půjde o nejpokrokovější díl v historii série. " Dosáhneme opravdové next-gen vize " věří Wilson. V této chvíli již probíhají testy a testeři si nový díl velmi pochvalují. K oznámení a představení hry dojde na jaře 2021. 

Veškeré spekulace od leakerů a dalších se shodují, nový Battlefield půjde ve stopách Battlefield 3, který je do dnes velmi oblíbeným a nesmazatelně patří mezi nejlepší díly celé série.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama