EA potvrdilo vývoj The Sims 4 - co můžeme očekávat?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka EA potvrdilo vývoj The Sims 4 - co můžeme očekávat?

EA potvrdilo vývoj The Sims 4 - co můžeme očekávat?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 2. 2013 15:37

EA potvrdilo vývoj The Sims 4 - co můžeme očekávat?

Reklama
The Sims, rozhodně serie, kterou musí znát každý z Vás a určitě jí někdy i vyzkoušel, ať už na konzole, PC, mobil nebo sociálních sítí. Každou chvíli vycházejí další a další doplňky pro The Sims 3, stále úspěšně. Nyní se můžeme těšit na The Sims 4. Co by se mohlo ve hře objevit?

Už The Sims 2 nám nabídlo velké možnosti, ovšem příchod The Sims 3 ji dokonale nahradil, rozhodně nezklamal a našel si fanoušky všeho druhu. Jeho doplňky sahají hluboko do všech žánrů, ať už jde o párty a chlastačky, domácí mazlíčky a další...
K dispozici jsou také módy, které Vám nahradí například telefon, můžete si jej změnit na iPhone nebo můžete stáhnout různá oblečení a doplňky pro ženy. The Sims 3 nabídl i velkou škálu možností v okolí. Zajdete si do práce, potom na pláž, nakoupit a další... 
The Sims serie se podle všeho velmi dobře prodávala a tak EA potvrdilo vývoj The Sims 4. Tento týden si EA koupilo i doménu www.TheSims4, stejně jako u minulých dílů. Adresa zatím není veřejná, ovšem potvrdilo to vývoj čtvrtého dílu.

Hraní online (MMO)

Už dříve se EA pokoušelo sestavit The Sims Online, ovšem to zklamalo a po chvilce bylo nudné, taková hra Second Life je na tom omnoho lépe. Bude tedy The Sims 4 online například tak, že si vybereme pozemek a budeme moct navšítívit někoho ze sousedů, samozřejmě ne BOTY, ale real-player lidi? Uvidíme, nebylo by to vůbec špatné.

Větší příběh, větší území

The Sims se každým dílem lehce mění. Běžný hráč, který jen hru vyzkouší nic nepozná, ovšem opravdové fanoušky mohlo zarazit například vydání Mediaval, kde se lehce změnit žánr na RPG. Podle spekulací by jsme se podobného světa mohli dočkat. Přestěhování se do hor, potom do města. Být šéf několik obchodů nebo koupit autosálony a další.

Změna grafiky a Enginu

Na The Sims se začíná projevovat staří. Stejně jako jiné hry stále vylepšují své grafické stránky a nové či vylepšení Engine, tak i zde by mohla proběhnout velká změna, kdyby obličeje vypadaly například jako v LA Noire od Rockstaru, nebylo to vůbec špatné, The Sims 4 by se mělo rapidně zlepšit ohledně grafické stránky realismu.

Otevřený svět

Když se podíváte na dnešní velké AAA tituly, patří mezi tě rohodně i The Sims. Například GTA IV nabízí velký prostror pro město, kde toho jde dělat tolik. The Sims se vždy chtělo řadit mezi nejrealnější hry, můžeme tedy očekávat otevřený svět?

Velké možnosti světa a postav

Od nového Sims rozhodně očekáváme velké možnosti v chování, rozhodování se a velké využítí města. Více možností práce nebo hraní profesionálních sportů. Rozhodně by nám The Sims 4 mělo nabídnout využití světa a všeho přesně tak, jak si to představujeme v realitě a nemělo by chybět nic pro lidé s velkou fanstasií.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama