EA potvrdilo The Sims 5 pro další generaci
i Zdroj: Spite.cz
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka EA potvrdilo The Sims 5 pro další generaci

EA potvrdilo The Sims 5 pro další generaci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 2. 2020 15:04

Před několika dny jsme Vás informovali o finanční správě společnosti EA, díky které se podařilo zjistit, jaké prodeje měla parádní akce Star Wars Jedi: Fallen Order nebo, že EA chystá až 14 titulů k vydání v následujících 14 měsících.

Reklama

Před několika dny jsme Vás informovali o finanční správě společnosti EA, díky které se podařilo zjistit, jaké prodeje měla parádní akce Star Wars Jedi: Fallen Order nebo, že EA chystá až 14 titulů k vydání v následujících 14 měsících

Mimo tyto dvě skvělé zprávy jsme se oficiálně dozvěděli také to, že EA nezapomíná na rodinný simulator The Sims, teprve nedavno vyšly další DLC pro čtyřku a pozor, pro konzole další generace (a pravděpodobně PC) se pracuje na The Sims 5. Zprávu potvrdil generální ředitel Andrew Wilson.

S velkým překvapením se k vývoji i vyjádřil. Studio Maxis pravděpodobně upustí od multiplayeru, The Sims Online nebylo tak úspěšné, jak se předpokládalo a tak by se The Sims 5 mohlo zaměřit spíše na singleplayerové hraní, online prvky tím ale nevylučuje.

Kdy by mohlo The Sims 5 vyjít? Aktuálně je v přípravách, finální vydání odhadujeme přibližně na rok 2022

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama