EA Motive připravuje dvě velké hry, jednu Star Wars
i Zdroj: Spite.cz
Novinka EA Motive připravuje dvě velké hry, jednu Star Wars

EA Motive připravuje dvě velké hry, jednu Star Wars

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 12. 2019 18:02

Název studia EA Motive Vám pravděpodobně ještě nic moc neříká, každopádně ale o něm už brzy uslyšíme a to hned ve spojistosti s dvěma neoznámenými hrami.

Reklama

Název studia EA Motive Vám pravděpodobně ještě nic moc neříká, každopádně ale o něm už brzy uslyšíme a to hned ve spojistosti s dvěma neoznámenými hrami. Studio nejdříve pomáhalo se Star Wars: Battlefront 2, podepsali se také pod padlou hrou Star Wars, kterou nějakou dobu vyvíjelo EA Visceral Games, to je ta hra, o které novináři tvrdí, že vypadala jako Uncharted ve světě Hvězdných Válek, nikdo netuší, proč sakra byla zrušena.

EA Motive před nějakou dobou vedla profesionálka Jade Reymondová, kterou EA přetáhlo Ubisoftu, ta se však po několika málo letech odpojila a přešla do Googlu, kde šéfuje studiu STADIA Games. Na řadu tak přišel nový šéf, shodou okolností také z Ubisoftu. Patrick Klaus, muž, který právě prozradil, že v EA Motive vznikají dvě hry. Jedna má být ze světa Star Wars, druhá zbrusu nová IP.

Uvidíme, sčím EA ještě přijde, exkluzivní práva na tvůrbu Star Wars her má totiž už jen na 4 roky. První zmíňka o nových hrých by mohla padnout během EA PLAY 2020, pokud se však uskutečí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama