EA láká na nový Battlefield
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka EA láká na nový Battlefield

EA láká na nový Battlefield

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 4. 2021 18:42

Studio EA DICE láká na nový plnohodnotný Battlefield, chystá se i mobilní verze. Přečtěte si více informací.

Reklama

Velké herní konference se pomalu blíží a s nimi i velká oznámení, jedno z těch nejočekávanějších patří novému dílu série Battlefield od EA DICE. A teasování plnohodnotného pokračování odstartovalo, DICE vydalo první tiskovou zprávu, ve které láká na nový díl pro PC a nespecifikované konzole a jednu velkou novinku, v roce 2022 se hráči mohou těšit na mobilní hru.

Webový článek mimo jiné potvrdil, že další díl (pravděpodobně Battlefield 6) opravdu vyjde koncem letošního roku, odhaduje se listopad. EA slibuje ten nejlepší Battlefield v historii značky, chybět nemá propracovaná destrukce, kterou hráči milují, chystá se i dynamicky měnící se prostředí, pravděpodobně nás čeká něco jako ve čtvrtém díle - "levolution". Odhalení hry pravděpodobně nebude daleko, dá se odhadovat, že k němu dojde začátkem května podobně jako s Battlefield 1 a Battlefield 5. Došlo také na potvrzení spekulace, že v novém díle se na velkých mapách utká o desítky hráčů více než kdykoliv předtím.

To ale není vše, co se chystá. Kromě plnohodnotného pokračování připravuje studio iToys mobilní verzi Battlefieldu. Ta podle oficiálního vyjádření nemá mít nic společného s Battlefield 6. Vyjít by měla v průběhu roku 2022 na iOS a Android.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama