EA chystá další remaster oblíbené značky
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka EA chystá další remaster oblíbené značky

EA chystá další remaster oblíbené značky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 10. 2019 07:12

Včera EA prozradilo spousty plánů do několika dalších let. Víme, kdy se objeví další Battlefield, nová Star Wars hra nebo Dragon Age. Na poradě však padla ještě jedna zajímavá zpráva ohledne remasteru. Jakého?

Reklama

EA mělo důležitou konferenci, díky které jsme se dozvěděli spousty zajímavostí do několika následujících let. Jako třeba, další Battlefield nejdříve v roce 2021, nová Star Wars hra v zimě 2022 nebo očekávaný Dragon Age 4 v roce 2022 - 2023. Řešilo se však i zrušené NBA LIVE 20 nebo plány s Apex Legends.

Mimo velkých značek ale dojde i na ty menší od EA Original. Co přesně se chystá není jasné. Nicméně, objevila se také velmi zajímavá informace. EA připravuje remaster jedné z velmi oblíbených her. Stačili pouze dodat, že nejde o již oznámený remaster Command and Conquer.

Otázka tedy nyní zní, co se sakra chystá? Na internetu se objevily spousty tipů. Například remaster The Saboteur, Dead Space, Mass Effect nebo Crysis. V úvahu by mohlo připadat práve Crysis, které pravděpodobně Crytek teasoval na konci srpna. A jaký remaster byste si od EA přáli vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama