E3 2018: Nejlepší oznámené hry
i Zdroj: Spite.cz
Novinka E3 2018: Nejlepší oznámené hry

E3 2018: Nejlepší oznámené hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 6. 2018 15:24

E3 2018 je prakticky téměř za námi, nic nového již oznámené nebude a my se v klidu můžeme zaměřit na nové pokračování sérií nebo úplně nové značky. Podívejte na detailní přehled.

Reklama

Nač chodit kolem horké kaše, užijte si záznam E3 2018 a čerstvě oznámených her. Seznam je sestavený dle "hypu" fanoušků, začneme od toho nejlepšího.

The Elder Scrolls VI

TBA / TBA

Tak tohle je opravdu velké překvapení, Bethesdě se dlouhé roky až do konference E3 2018 podařil ututlat vývoj dalšího The Elder Scrolls. Datum vydání ani platformy Bethesda neupřesnila, vyjde prý až s novou generací konzolí včetně PC.Počítá se s rokem 2019 - 2020.

Dying Light 2

PC/PS4/XONE - 2019

Na pokračování Dying Light se těšíme už jakou dobu. Microsoft naštěstí představil trailerem i gameplay záběry druhý díl naprosto famózně. 

Sekiro: Shadow Die Twice

PC/PS4/XONE - 2019

Tvůrci Dark Souls už nějakou dobu teasovali nový titul, údajně nemělo jít o pokračování série ani druhý díl exkluzivního titulu Bloodborne. Představili perfektně vypadající RPG hru Sekiro, vyjde začátkem roku 2019.

Vigor

PC/PS4/XONE - 2018 early access

České Bohemia Interactive představili překvapivě čistě exkluzivní XBOX survival Vigor. Ten nás pošle do roku 1991. Více o hře se snad dozvíme brzy. V roce 2019 pak vyjde jako free-to-play.

Forza Horizon 4

PC/XONE - 2.10. 2018

Předpokládalo se tak a stalo se tak. Microsoft představil skvěle vypadající Forza Horizon 4, vyjde ještě letos na Windows 10 a XBOX ONE.

The Quiete Man

PC/PS4/XONE - Srpen 2018

Asi nejzvláštnější hru oznámilo Square Enix. V téměř hraném traileru můžeme vidět mladého muže, který evidentně trpí hluchostí. Přesto si v tajemné uličce bez problémů poradí s partičkou otravných "frajerů". Co přesně The Quiete Man bude se neví, oficiální popisek však hovoří o z poloviny hraném zážitku, pravděpodobně adventura na pár hodin.

DOOM: Eternal

PC/PS4/XONE - TBA

Bethesda oznámila přímé pokračování brutální akce DOOM z roku 2016. K mání je prozatím jen teaser trailer, více se dozvíme v Srpnu na Gamescom 2018.

CONTROL

PC/PS4/XONE - 2019

Remedy studio představilo svoji novou značku, dost připomíná Quantum Break. Fanoušci a věrná komunita spíše čekala oznámení druhého Alana Wakea, bohužel.

Babylon's Fall

PC/PS4 - 2019

Square Enix mimo tajemného The Quiete Man oznámilo i prozatím nic neříkající RPG Babylon's Fall. Překvapivě nebyla oznámena XONE verze.

Wolfenstein: Youngblood

PC/PS4/XONE - 2019

Bethesda oznámila samostatně hratelné DLC. Tady si však nezahrajeme klasicky za hlavního hrdinu B.J. Blazkowicze, ale jeho dvě dcery, které se jej pokusí najít. B.J. záhadně zmizel při okupaci ve Francii.

Starfield

PC/PS4/XONE - TBA

Vesmírné Starfield bylo oznámené prakticky současně s novým The Elder Scrolls VI, obě hry však vyjdou až na novou gerenarci konzolí, tzn třeba až v roce 2020. Na nové informace si asi ještě nějakou dobu počkáme.

Nioh 2

PC/PS4

Sony během své konference oznámilo společně s Ninja Team studiem pokračování sekačky Nioh. K traileru ale nic neřekli, prý si máme počkat na Gamescom 2018, ten začíná v Srpnu.

Resident Evil 2 - Remake

PC/PS4/XONE - Leden 2019

Fanoušci série Resident Evil mohou slavit, Capcom oznámil remake oblíbeného druhého dílu, ten poběží ve vylepšené grafice a stejným enginem, jako Resident Evil 7. Vychází už začátkem ledna 2019.

Transference

VR/PS4/XONE - Podzim 2018

Na své si přijdou i fanoušci hororů s VR zařízením, Ubisoft oznámil skvěle vypadající hru Transference, my z traileru máme opravdu husí kůži. Vychází už letos.

Gears 5

XONE - 2019

Ani toto oznámení nebylo žádným překvapením, od Microsoftu se to očekávalo. Mimo velké TPS Gears, tvůrci ukázali i tahovou strategii Gears Tactics a menší panáčkovou hru Gears Pop.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama