E3 2017: A4 Game oznamují Metro: Exodus
i Zdroj: Spite.cz
Metro: Exodus Novinka E3 2017: A4 Game oznamují Metro: Exodus

E3 2017: A4 Game oznamují Metro: Exodus

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 6. 2017 10:31

Ukrajinské studio A4 Games představilo skrze konferenci Microsoftu nový díl série Metro s podtitulem Exodus. Jde o jedno z největších překvapení E3 2017. Že je další díl ve vývoji víme oficiálně nějakou dobu, každopádně oznámení jsme nečekali. Podívejte na trailer.

Reklama
Ukrajinské studio  A4 Games představilo skrze konferenci Microsoftu nový díl série Metro s podtitulem Exodus. Jde o jedno z největších překvapení E3 2017. Že je další díl ve vývoji víme oficiálně nějakou dobu, každopádně oznámení jsme nečekali. Podívejte na trailer.

Press E3 konference Microsoftu byla po letech zase hodně zajímavá a výborná! Zatím co minulý rok jim uniklo téměř všechno, tentokrát si na informace dali pozor a tak tu máme jedno překvapení za druhým. Společně se studiem A4 Games oznámili akční pokračování série Metro s podtitulem Exodus. Že bude další díl oznámen na letošní E3 asi čekal málokdo. Trailer je opravdu nabušený atmosférou a parádní hudbou, tohle musíte vidět!

Každopádně máme tady první trailer postavený na enginu hry, finální produkt asi nebude vypadat úplně takhle, pokroky ale máme očekávat a velké. Více o hře zatím neprozradili a nejspíše ani zatím neprozradí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama