E3 2012: Rekapitulace festivalu
i Zdroj: Spite.cz
Novinka E3 2012: Rekapitulace festivalu

E3 2012: Rekapitulace festivalu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 6. 2012 15:49

E3 už uplně skončila a my Vám přinášíme rekapitulaci toho, co nejvíce zaujalo, překvapilo nebo se o tom bude ještě hodně mluvit. Čtěte více, tento rok byl vážně velmi povedený.

Reklama
E3 už uplně skončila a my Vám přinášíme rekapitulaci toho, co nejvíce zaujalo, překvapilo nebo se o tom bude ještě hodně mluvit. Čtěte více, tento rok byl vážně velmi povedený.

Začátek roku 2012 se začal množit informacemi, že E3 2012 nebude stát za nic. Nebudou nové tituly a když jo, nic extra. Že vyjdou pouze některé hry a bude chybět zcela Grand Theft Auto: V a další pecky. No v den začátku 4.6. 2012 se zveřejnilo hned několik zpráv, které potěšily. Například Ubisoft informoval, že nám ukáže zcela novou značku a titul hry. Stalo se, více níže.
.
.

Začneme něčím akčným...
.
Tomb Raider../..2013../..Akční Adventura
Mohli jsme vidět první gameplay Lary Croft, který se má stát jednou z neočekávanějších her. Styl hraní nás mile překvapil. Do čeho střelíte, to se hne. Musíte lovit, aby jste přežili, nepřátelé nebudou vůbec hodní a půjdou po Vás. Hra by měla zabrat několik desítek hodin a dočkáme se stejných prvků jako v minulých dílech plus samozřejmě nové. Lara dostane nové animační pohyby, grafický se stránka rapidně zlepší, no zkrátka Lara přijde jako nová. Hra vychází v březnu roku 2013.

Těšit jsme se mohli také na něco válečného...
.
Medal of Honor: Warfighter../..23.10.2012../..Akční FPS
Oblíbená serie Medal of Honor dostane pokračování. Ano, již jsme před pár týdny mohli vidět nějaké ty gameplay záběry, ovšem E3 nám ukázalo více. Vylepšený Frostbite 2 se k válečnému prostředí dokonale hodí. Medal of Honor
.
.
Call of Duty: Black Ops II../..13.11. 2012../..Akční FPS
Serie COD se posunula o pár let dále a výrobce Treyarch informoval, že pro další díl nebudou potřebovat nový engine, který CoD serie používá od jakživa. Dostaneme se do pořádně akce, která slibuje dostatečné "trošku z budoucnosti" technologie, které budou využívat TOP zásahové jednotky a další. Zveřejněn byl také singleplayer a multiplayer.
.
.
Star Wars: 1313../..2013../..Akční Adventura
I StarWars má za sebou velkou serii dílů. Ať už se jedná o adventuru nebo strategii. Nyní po vydání Star Wars Old Republic vychází další díl s podtitulem 1313. Jedná se o adventuru, která podle prvních gameplayů nevypadá vůbec špatně. Zatím jsme se toho moc nedozvěděli, každopádně máme postaráno o další super dílek.
.
.

Zajdem trochu do sci-fi...
.
Crysis 3../..?.2. 2013../..Akční FPS
Ať se Vám to líbí nebo ne, značka Crysis už jednoznačně patří mezi top tituly vůbec. Jeho sci.fi svět nás prostě baví a nanooblek Vás vtáhne do boje proti obludám a vojákům CELL. Hlavní past bude New York, který je kompletně zarostlí a obklopuje ho kopule, která pracuje jako skleník. Vaším ukolem samozřejmě bude zachranít město s lidmi a dát ho do pořádku. Crysis vychází začátkem roku 2013 a poběží na nejnovější verzi CryEngine 3.
.
.
Dishonored../..9.10. 2012../..Akční
Značka a vlastně zcela nový titul a značka Dishonored se objevil bez veškerého očekávání. Na první pohled by jste nevěřili, že se o sci.fi díl jedná. Ovšem zdání klame. Píše se rok přibližně 1930 a mi jsme hlavní hrdina, který musí chránit město před namyšlenými veliteli. Ulice chrání asi 6. metrový roboti, kteří nemají ani kousek slitování. Zabíjí lidstvo na potkání, jen aby "pán" mohl projet se svým autem. Hlavní hrdina Dishonored bude mít nadpřirozené možnost, který Vám zachrání svět a pomůžou lidkvidovat nepřátele. Jak výrobce slíbil, tak dodržel, vydal první gameplay ze hry.
.
.

Teď ozdoba, která potěšila snad všechny...
.
Watch_Dogs../..2013../..Akční adventura
Ubisoft ohlásil ještě před začátkem E3 novou akční adventuru, které bude dostatečně akční, lehce z budoucnosti a bude to rozhodně jedna z her, která se bude líbit. Když vyšel první teaser ze hry, tak se nezdálo, že by to mělo být něco extra, lehce to mohlo připomínat Syndicate od EA, který vyšel přibližně před půl rokem.
Když se ale blížil konec konference Ubisoftu, tak přišlo něco nevídaného. Lidé v publiku koukali s neuvěřením. Opravdu tohle, co Ubisoft Montreal zveřejnil má vyjít? No každopádně 12. minutový gameplay byl ozdobou E3 2012.
.
.
E3 nám toho ukázala samozřejmě mnoho, můžete se podívat na DEMA a trailery z her, které tam letos byly, máme par fotek, které byly nafoceny přímo od Expa. Více na odkaze v menu E3.
.
.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama