Dying Light dostalo po 5-letech od vydání oficiální české titulky
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Dying Light dostalo po 5-letech od vydání oficiální české titulky

Dying Light dostalo po 5-letech od vydání oficiální české titulky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 11. 2020 10:16

Tak tenhle krok, to se jen tak nevidí. Studio Techland ve spolupráci s distribuční českou společností Comgad připravily překvapení.

Reklama

Aktualizace : Vše je trošku jinak, české titulky bohužel dostane pouze PC verze, česká distribuční společnost Comgad se omluvila za mylnou informaci. A proč jeden textový editor nejsou schopni tvůrci hry přidat také do konzolových verzí? Samozřejmě schopni jsou, na internetu se ale objevují zprávy, že 5 let staré Dying Light by muselo projít certifikací a to není úplně levná záležitost. 

Původní článek : V roce 2015 vyšla skvělá open-world akce Dying Light od polského studia Techland, které se podepsalo například pod též skvělý Dead Island. Dying Light nabídlo hráčům něco naprosto originálního, kromě spousty zajímavých zombies, vedlejších postav, bohaté možnosti úprav zbraní - parkour. Ten vás zkrátka baví celou hru a právě díky němu můžeme využívat strategicky veškeré okolní budovy a různé překážky.

Vyšla však bohužel bez české lokalizace na všech platformách (PC, PS4 a XONE). PC hráči se později dočkali alespoň neoficiálního fanouškovského překladu, který stačil, nicméně konzolisté jako ve většině případů ostrouhali.

Situace se ale po pěti letech od vydání mění, česká distribuční společnost Comgad si pro české hráče připravila překvapení. Studio Techland právě vydalo aktualizaci pro všechny platformy, kam přidává české titulky! Co přesně bylo účelem není jasné, nicméně předpokládáme, že se tím chce Techland získat další hráče hlavně kvůli očekávanému druhému dílu Dying Light, který měl být mimochodem dávno venku.

Techland upozorňuje, že české titulky jsou prozatím k dispozici jen na PC, konzolové verze budou na řadě snad už do několika dnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama