Dva cheateři z Fortnite skončí u soudu
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Dva cheateři z Fortnite skončí u soudu

Dva cheateři z Fortnite skončí u soudu

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 10. 2017 14:30

Epic Games proti cheaterům z Fortnite: Battle-royale zakročilo dost brutálně, hned dva z nich skončí u soudu kvůli porušení autorských práv (EULA). Aby jste totiž mohli podvádět, musíte přepsat kód hry, což u Epic Games jasně znamená porušení práv a doživotní ban na všechny jejich hry.

Reklama

Cheatovat ve #Fortnite ani dalších hrách od Epic Games se rozhodně nevyplatí, předsvědčili se o tom nyní dva z nich. Epic Games již předalo trestní oznámení policii v Severní Karolíně, co se v takovém "udání" píše? Zkrátka, dva hráči porušili smluvní podmínky a autorská práva tím, že přepsali kód hry (stímto souhlasíte při instalaci), díky kterému měli nelegální výhody oproti jiným hráčům, například wallhack, aimbot či speedhack. 

Navíc studio prohlásilo, že nesnáší cheatery a vědí, že je nesnášíme ani my a tak se rozhodli, že všichni permanentně zabanovaní budou následovat. A ne jen, že skončí u soudu, dostanou doživotvní ban na všechny nové hry Epic Games a to se rozhodně nevyplatí. Po obou cheaterech studio požaduje obrovských 150.000$ za porušení práv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama