Důvěryhodný leaker tvrdí, že Starfield vyjde v příštím roce
i Zdroj: Spite.cz
Starfield Novinka Důvěryhodný leaker tvrdí, že Starfield vyjde v příštím roce

Důvěryhodný leaker tvrdí, že Starfield vyjde v příštím roce

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 11. 2020 16:34

Ten samý člověk, který světu ukázal uniklé screenshoty ze hry právě tvrdí, že Starfield je naplánováno na rok 2021.

Reklama

Na konci září jsme vám ukazovali údajně první záběry z vesmírného RPG Starfield, který už nějaký ten rok připravuje Bethesda. Šlo o vůbec první záběry, které se ze hry objevily, do dnes není 100% jasné, zda-li jsou pravé, nicméně už HUD nebo font písma naznačuje, že ano. Později se objevila informace, že oba obrázky jsou z rozpracovaného buildu z roku 2018.

Teď ale k hlavnímu tématu tohoto článku. Bethesda před rokem oznámila, že Starfield i The Elder Scrolls 6 jsou roky daleko od vydání. Letos se ale situace změnila, bylo oficiálně prohlášeno, že představení Starfieldu je "daleko" nikoliv roky daleko. A právě to může nahrávat informaci, kterou přinesl důvěryhodný leaker ElectricalAd8659, který na fóru ResetEra napsal, že Starfield je aktuálně naplánován na rok 2021. To je ten člověk, který jako jediný měl screenshoty ze hry.

Datum vydání se ale klidně může posunout i o minimálně dva roky, Bethesda oznámila, že masivně přepracovávají engine, na kterém poběží nové hry včetně Starfieldu a právě tyto práce brzdí vývoj her. Co je na tom pravdy se snad dozvíme už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama